Muškarci – vratite samopouzdanje uz bezbolne tretmane!

Muškarci – vratite samopouzdanje uz bezbolne tretmane!

Muškarci – vratite samopouzdanje uz bezbolne tretmane!
  • Objavljeno: Srijeda, 07.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos, dr. Milan Milošević

Kategorija: Zanimljivosti

Znate li kako doći do novog izgleda bez podljeva i bolova?

Poliklinika Ribnjak ima odgovor na to pitanje i nudi posebnu ponudu za muškarce tijekom Movembera.

Korekcija nosa- rinoplastika

Korekcija nosa ili rinoplastika predstavlja jedinstveni zahvat plastične kirurgije jer mijenja cjelokupni izgled našeg lica. Izgled nosa odmah je primjetan što svakako utječe i na naše samopouzdanje. Treba istaknuti da nos predstavlja dio cjeline i da ga se kao takvog ne može promatrati odvojeno od ostatka lica tj. usana, čela i obraza.

Operacije nosa upravo su iz tog razloga jedan od najvećih izazova plastično-rekonstruktivne kirurgije glave, a bogato iskustvo i manualna spretnost kirurga garancija su uspješno izvedenog zahvata!

Osim u estetske svrhe, ovaj zahvat se preporučuje kod devijacije septuma koja stvara tegobe s disanjem. Naime, postoji cijeli niz operacijskih metoda kojima se korigiraju ne samo tzv. nosna grba, već i veličina nosa, nosna pregrada ili septum, izgled nosnica, asimetrija vrška nosa, ali i funkcionalne tegobe disanja. Posebna vrsta imobilizacije nakon zahvata izrazito olakšava vaš oporavak i prisutnost u javnosti.

U Poliklinici Ribnjak naš tim liječnika specijalista ORL i plastične kirurgije glave i vrata, garancija su odličnog krajnjeg ishoda!

Pomlađivanje intimne regije

Niste zadovoljni izgledom ili funkcijom?

Izgled intimne regije nije više nešto nepromjenjivo zahvaljujući širokoj ponudi usluga posebno namijenjenih u tu svrhu. Nezadovoljstvo izgledom spolovila, fizičke tegobe, ali i manjak samopouzdanja, osobito prilikom seksualnog kontakta, učestali su problemi današnje populacije.

U svojoj proširenoj ponudi ističemo nekirurške tretmane – aplikacija autologne plazme (PRP) te hijaluronske kiseline u svrhu pomlađivanja intimne regije. PRP ili autologna kondicionirana plazma, danas je vodeći tretman estetske medicine kada je u pitanju pomlađivanje, ali i usporavanje procesa starenja.

Osim toga, PRP povećava seksualni užitak kod pripadnika oba spola. Činjenica je da kako ljudi u određenoj dobi, a pogotovo krajem 40-ih i početkom 50-ih, imaju smanjen libido. Ne morate prihvatiti svoj smanjen seksualni život, već možete učiniti nešto da ga poboljšate.

Poliklinika Ribnjak nudi sigurno i učinkovito rješenje – a samopouzdanje je vraćeno!

Liječenje gubitka kose

Znate li kako do nove kose bez kirurgije?

Gubitak kose kod muškaraca (i žena) najčešće se pripisuje genetski uvjetovanom pojavom koju nasljeđujemo od svojih roditelja. Drugi razlozi može biti uzimanje određenih lijekova, previše vitamina A, nedostatak proteina, bolesti i stresna stanja. Muški rod “ranjiv” je kada je u pitanju gubitak kose i ta promjena ponekad započinje već u dvadesetim godinama života.

Dobre vijesti su da ako gubitak kose nije genetski (nasljedno) uvjetovan, ćelavost je u većini slučajeva reverzibilna jer Poliklinika Ribnjak ima pobjedničku metodu protiv gubitka kose!

Naime, radi se o potpuno prirodnoj metodi koja se pokazala kao izuzetno učinkovita u borbi protiv nasljedne ćelavosti. Autologna kondicionirana plazma, bogata krvnim pločicama trombocitima i aktivnim tvarima, koje djeluju na revitalizirajući način, potiče cirkulaciju, jačajući potkožni sloj vlasišta gdje se nalaze folikuli. Uz navedeno, aplikacija kolagena pojačava učinak dane autologne plazme.

Postupak je brz i potrebno ga je ponoviti 5-6 puta u razmacima od nekoliko tjedana. Prvi rezultati postaju vidljivi su već nakon par dolazaka, u vidu boljeg rasta kose, manjeg ispadanja, ali i povećane čvrstoće vlasi.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti