Na prestižnom sajmu Arab Health u Dubaiju naći će se i hrvatska tvrtka Yasenka!

Na prestižnom sajmu Arab Health u Dubaiju naći će se i hrvatska tvrtka Yasenka!

Na prestižnom sajmu Arab Health u Dubaiju naći će se i hrvatska tvrtka Yasenka!
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.01.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ove godine, po prvi put, Yasenka će sudjelovati na sajmu Arab Health u Dubaiju od 29. siječnja do 1. veljače 2018. Budućim poslovnim partnerima predstavit će vrhunska tehnološka rješenja koja nudi u proizvodnji. Izlagački prostor bit će u Za'abeel Hall 7., Z7.J50. Yasenku će na sajmu predstavljati Radwan Joukhadar, mag.pharm. zamjenik voditelja odjela prodaje Zagreb u Medical intertradeu i Samo Koren voditelj prodaje i marketinga u Yasenki.

Arab Health je najveće okupljanje zdravstvenih i trgovačih stručnjaka u MENA regiji. Očekuje se da će u 2018. godini ugostiti više od 4.200 izlagača i 103.000 sudionika iz 150 zemalja.

Uz izložbu će biti 19 poslovnih, liderskih i medicinskih konferencija koje predstavljaju najnovija dostignuća i najsuvremenije procedure, tehnike i vještine.

Yasenka - ostvareni san o proizvodnji lijekova i medicinskih proizvoda u Vukovaru

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Na 6000 četvornih metara smještena su tri najsuvremenije opremljena odjela: Odjel za proizvodnju polukrutih pripravaka – krema, masti i gelova, Odjel za proizvodnju nesterilnih tekućih pripravaka – sirupa i tekućih dodataka prehrani, te Odjel za proizvodnju krutih pripravaka – tableta i kapsula.

Otvaranjem tvornice Yasenka, mr. sc. Radwan Joukhadar, mag. pharm., zaokružio je svoj san jer je, nakon pokretanja veleprodaje lijekova Medical Intertrade 1990. godine u Vukovaru te zdravstvene ustanove Ljekarne Joukhadar, napokon pokrenuo i vlastitu proizvodnju lijekova i medicinskih proizvoda. Njegov put do uspjeha počeo je u Vukovaru pa je srce presudilo da upravo tamo njegov dugogodišnji san postane stvarnost. Ustrajnim radom i stalnim ulaganjem u kvalitetu vrhunskih proizvoda, Yasenka polako postaje nezaobilazan partner brzorastućem broju vjernih potrošača.

Za vrhunsko zdravlje Yasenka osigurava samo vrhunske proizvode.

Yasenkin potpis mogu nositi samo vrhunski proizvodi. Prepoznatljiva kvaliteta proizvoda osigurava se implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima.

Više informacija potražite na www.yasenka.hr ili https://www.facebook.com/yasenkahealth/

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti