Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 3.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 3.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 3.
  • Objavljeno: Utorak, 05.12.2017.
  • Broj pregleda: 1.187
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Danas 3 sretnika darujemo Yasenka inovativnom formulom za ljepotu i zdravlje kože!

Yasenka Skinage collagen advanced 5000, tekući dodatak prehrani, sadrži hidrolizirani kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Funkcija kolagena u organizmu

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u našem tijelu i glavna proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva. Kolagen daje čvrstoću i stabilnost tkivu, a osnovna karakteristika njegovih vlakana je fleksibilnost. Također je bitan za vezanje vode u tkivima.

Ljudski organizam sam sintetizira kolagen koji je uvijek potreban zbog rasta i zamjene istrošenih tkiva, zacjeljivanja i obnove ozlijeđenog tkiva. Starenjem tijelo postepeno gubi kapacitet obnove pa se tako u mladosti gubitak kolagena brzo nadomjesti, ali s godinama je gubitak sve veći te se računa da nakon 25. godine tijelo gubi 1,5% kolagena godišnje. Gubitak kolagena utječe na cijelo tijelo, a posebno na kožu i kosu – pojavljuju se bore, koža postaje suha, a kosa krhka i bez sjaja.

Yasenka Skinage collagen advanced sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena za koji je klinički dokazano da kroz osam tjedana uzimanja smanjuje pojavu bora i pozitivno utječe na zategnutost kože.

Osvojite svoj Yasenka Skinage collagen advanced 5000, tekući dodatak prehrani i koža će vam biti zahvalna!

Odgovorite na nagradno pitanje i možda baš vi osvojite jednu od nagrada!

Nagradno pitanje glasi:

Koja je vaša najdraža božićna pjesma?

Odgovor pošaljite na igra@centarzdravlja.hr zajedno sa svojim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt broj).

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje!

Nagrade su osvojili:

  • Zoran Jurakić
  • Željka Pavličić
  • Damir Franjević

Komentari

Najčitanije zanimljivosti