Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 3.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 3.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 3.
  • Objavljeno: Utorak, 05.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Danas 3 sretnika darujemo Yasenka inovativnom formulom za ljepotu i zdravlje kože!

Yasenka Skinage collagen advanced 5000, tekući dodatak prehrani, sadrži hidrolizirani kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Funkcija kolagena u organizmu

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u našem tijelu i glavna proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva. Kolagen daje čvrstoću i stabilnost tkivu, a osnovna karakteristika njegovih vlakana je fleksibilnost. Također je bitan za vezanje vode u tkivima.

Ljudski organizam sam sintetizira kolagen koji je uvijek potreban zbog rasta i zamjene istrošenih tkiva, zacjeljivanja i obnove ozlijeđenog tkiva. Starenjem tijelo postepeno gubi kapacitet obnove pa se tako u mladosti gubitak kolagena brzo nadomjesti, ali s godinama je gubitak sve veći te se računa da nakon 25. godine tijelo gubi 1,5% kolagena godišnje. Gubitak kolagena utječe na cijelo tijelo, a posebno na kožu i kosu – pojavljuju se bore, koža postaje suha, a kosa krhka i bez sjaja.

Yasenka Skinage collagen advanced sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena za koji je klinički dokazano da kroz osam tjedana uzimanja smanjuje pojavu bora i pozitivno utječe na zategnutost kože.

Osvojite svoj Yasenka Skinage collagen advanced 5000, tekući dodatak prehrani i koža će vam biti zahvalna!

Odgovorite na nagradno pitanje i možda baš vi osvojite jednu od nagrada!

Nagradno pitanje glasi:

Koja je vaša najdraža božićna pjesma?

Odgovor pošaljite na igra@centarzdravlja.hr zajedno sa svojim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt broj).

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje!

Nagrade su osvojili:

  • Zoran Jurakić
  • Željka Pavličić
  • Damir Franjević

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti