Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 4.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 4.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 4.
  • Objavljeno: Srijeda, 06.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Želite li imati njegovanu i snažnu kosu i nokte, Colway Natural Collagen za vlasište, kosu i nokte je pravi proizvod za vas, a možete ga osvojiti odgovorom na današnje nagradno pitanje.

100% čisti Bioaktivni kolagen za kosu i nokte regenerira i revitalizira kosu u korijenu, sprječava ispadanje kose te je znatno ojačava, pospješuje brži rast kose, sprječava i pomaže kod svih bolesti tjemena (vraća kožu tjemena u prirodnu ravnotežu, protiv peruti). Ovo je proizvod koji je neophodan za njegu i ljepotu ruku i stopala jer potiče jačanje i rast noktiju, obnavlja lomljive nokte i sprječava sve bolesti noktiju.

Tijekom zime, kosa i nokti lako stradavaju. Uslijed hladnog i suhog zraka, koji izvlače vodu iz našeg organizma, kosa gubi sjaj i elastičnost a nokti postaju krhki i lomljivi.

Ako želite toplije dane dočekati bujne, zdrave i sjajne kose i čvrstih noktiju, odgovorite na današnje nagradno pitanje portala CentarZdravlja.hr i možda baš vi dobijete priliku osvojiti Colway Natural Collagen za vlasište, kosu i nokte.

Nagradno pitanje glasi:

S kime najradije provodite blagdane?

Odgovor pošaljite na igra@centarzdravlja.hr zajedno sa svojim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt broj).

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje!

Nagradu je osvojila:

  • Annamaria Pleša

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti