Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 8.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 8.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 8.
  • Objavljeno: Nedjelja, 10.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Blagdansko darivanje portala CentarZdravlja.hr se nastavlja, a danas dijelimo paket proizvoda Male od lavande iz kolekcije Silver za temeljito čišćenje i njegu kože.

Ako imate problema s nečistom, masnom i neujednačenom kožom, koja je sklona prištićima i aknama, ovo je proizvod za Vas. Takvoj koži je potrebna učinkovita i nježna njega koja neće dodatno isušiti epidermis i povećati njegovu osjetljivost.

Upravo takva je nova prirodna kolekcija Silver linija kozmetike obogaćena srebrom. Proizvodi iz Silver kolekcije osmišljeni su za sve tipove kože, posebice za kožu sklonu prištićima, aknama te povećanom lučenju sebuma, a primjenjivi su kroz svakodnevnu rutinu čišćenja i održavanja kože u dobrom stanju.

Studije su pokazale antibakterijsku i protugljivičnu učinkovitost srebra koje, u preciznim omjerima, sadrži i Silver kolekcija proizvoda za temeljito čišćenje i njegu kože Male od lavande.

Poklon paket Mala od Lavande Silver sadrži:

Sapun za čišćenje lica Silver

Silver sapun uz srebro sadrži i ugljen kako bi osigurao izuzetno precizno, temeljito čišćenje kože, posebice pora. Ovaj jedinstveni sapun dolazi u stiku pa je izuzetno jednostavan za primjenu, praktičan za putovanja i 100% iskoristiv.

Mlijeko za umivanje lica Silver

Jedan od noviteta na tržištu, mlijeko za umivanje lica, uspješno skida šminku i dnevne nečistoće s kože na nježan, hranjiv i umirujući način, bez isušivanja i iritacije kože.

Tonik za lice Silver

Tonik za lice sa srebrom omogućava hidrataciju i osvježenje kože, te sastavom osigurava savršenu čistoću kože lica spremne za bezbrižnu hranjivu njegu Silver kremom.

Krema za lice Silver

Hrani kožu uz fantastične učinke srebra.

Brzoupijajuća formula pogodna je kao podloga za make up ili lagana, obnavljajuća noćna njega, a posebno se preporučuje osjetljivijoj i problematičnoj koži na kojoj postiže brzo vidljive rezultate.

Ako želite osvojiti proizvode Male od lavande iz kolekcije Silver, odgovorite na nagradno pitanje:

Koje božićne ukrase stavljate na bor?

Odgovor pošaljite na igra@centarzdravlja.hr zajedno sa svojim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt broj).

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje!

Nagradu je osvojila:

  • Eva Masnjak

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti