Najveći lanac sportske opreme u Hrvatskoj otvorio svoju prvu trgovinu u Osijeku

Najveći lanac sportske opreme u Hrvatskoj otvorio svoju prvu trgovinu u Osijeku

Najveći lanac sportske opreme u Hrvatskoj otvorio svoju prvu trgovinu u Osijeku
  • Objavljeno: Utorak, 30.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme Decathlon otvorio je svoju prvu trgovinu u Osijeku i već petu u Hrvatskoj. Uoči službenog otvorenja za javnost mnogobrojni uzvanici i predstavnici medija prošli četvrtak su imali priliku prošetati prvom trgovinom Deacthlona u Osijeku i upoznati se s inovativnim sportskim proizvodima razvijenima i proizvedenima u Decathlonovim istraživačkim centrima,ali i prednostima vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom.

Decathlon je prisutan u 20 država te zapošljava više od 60 000 ljudi diljem svijeta. Decathlon trenutno u Hrvatskoj ima 200-tinjak zaposlenika, dok će u osječkoj trgovini biti zaposleno 30-ak djelatnika. Ono po čemu je Decathlon jedinstven na tržištu jest činjenica da, osim proizvoda renomiranih svjetskih sportskih brendova, u svom asortimanu ima i vlastite Passion brendove čime osigurava zaista vrhunsku sportsku opremu po iznimno povoljnim cijenama. Različita sportska oprema koju nude pojedini Passion brendovi, uz neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima, profesionalnim sportašima i cijeloj obitelji kako bi bavljenje sportom bilo dostupno svima.

Country manager Decathlona Michel Kappler ovom je prilikom izjavio: „Veliko mi je zadovoljstvo najaviti otvorenje već petog Decathlona u Hrvatskoj. Decathlon privlači sve više ljubitelja sporta u Hrvatskoj koji prepoznaju našu široku ponudu sportske opreme i pristupačne cijene. To je vrijedno priznanje svim članovima našeg tima za svakodnevno ulaganje i posvećenost. Vjerujemo da ćemo svojom predanošću inovacijama i širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti očekivanja svih rekreativaca, profesionalaca i obitelji i na istoku Hrvatske.“

Sportska vikend avantura povodom otvorenja trgovine Decathlon u Osijeku

Prvi koji su posjetili Decathlon u subotu već rano ujutro bili su padobranci Aero Kluba Osijek koji su sletili u Decathlon i tako službeno otvorili trgovinu za javnost. S ciljem što kvalitetnijeg predstavljanja široke ponude proizvoda koja prati više od 70 sportova, Decathlon je povodom otvorenja prve osječke trgovine osigurao građanima Osijeka pravu vikend sportsku avanturu. Tako su brojni posjetitelji na danu otvorenja imali priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se i sami okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi.

No, niti oni koji su se zadržali samo u centru Osijeka nisu bili zakinuti za poseban doživljaj Decathlonove vikend sportske avanture. Glavni osječki trg pretvoren je u pravu Fišatlon „arenu“ na kojoj su se građani Osijeka mogli mogli okušati u dvije discipline – u brzom namatanju najlona za ribolov i bacanju mamaca u bazene te tako upecati popust i postati Fišatlonac dana.

Za više informacija posjetite www.facebook.com/decathlonhrvatska i www.decathlon.hr.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti