Što znače linije na vašem zapešću?

Što znače linije na vašem zapešću?

Što znače linije na vašem zapešću?
  • Objavljeno: Nedjelja, 28.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Čitanje iz dlana je drevna umjetnost , stara nekoliko tisuća godina koja potječe iz Indije. Brzo se proširila Azijom i Europom, a osvojila je i Aristotela koji je svoje znanje prenio Aleksandru Velikom. On je tu tehniku često koristio kod procjene karaktera svojih časnika.

Ta praksa se zadržala dugo vremena, a danas ju odbacuju kao praznovjerje. Razlog tome je što je čitanje iz dlana pogrešno prikazano i tumačeno u mnogim knjigama, filmovima i televizijskim emisijama.

Provjerite što vam je zapisano na dlanu!

U ovom slučaju, fokus je na vodoravnim linijama zapešća, tik ispod dlana. Općenito tumačenje je da, što više linija posjedujete duže ćete živjeti. Prva crta, gledajući od dlana prema dolje, važnija je od ostalih. Ako je jasna, neprekinuta i duboko definirana, osoba može očekivati dobro tjelesno zdravlje i snahu. Ako je nejasna, isprekidana ili plitka, osoba se smatra bezbrižnom i slabom. Većina ljudi ima 2 do 3 linije, a samo rijetki imaju 4. Prva linija označava period od rođenja do 28. godine života. Druga označava razdoblje do 46. ili 56. godine. Treća linija označava dio do 69. ili 84. godine, dok četvrta linija predstavlja život nakon 84. godine.

Zdravstveni problemi se često izražavaju kroz svaku od linija. Prva se razlikuje kod muškaraca i žena. Žene, čija je početna crta isprekidana ili krivudava, mogu imati ginekološke probleme, probleme sa začećem ili porodom. Isprekidana ili krivudava prva linija znak je da postoji mogućnost od problema s reproduktivnim organima, teškoćama s mokrenjem ili problema s prostatom.

Druga linija služi za procjenu bogatstva. Ako je linija jasno definirana, ravna i neisprekidana, osoba se može veseliti prosperitetu i sreći.

Treća linija govori o slavi i snazi. Ako je ravna i neprekinuta, pojedinac će biti izrazito utjecajan u društvu.

Četvrta linija se obično nalazi paralelno s trećom linijom i smatra se pojačanjem treće linije.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti