Nakon vjenčanja žene se debljaju

Nakon vjenčanja žene se debljaju

Nakon vjenčanja žene se debljaju
  • Objavljeno: Petak, 04.12.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Sve žene na dan svoga vjenčanja žele izgledati savršeno pa im nije teško dovesti liniju do savršenstva prije vjenčanja. Međutim, čim dobiju prsten na ruku, sve se mijenja.

U samo godinu dana nakon vjenčanja 22 posto novopečenih supruga udeblja se, pokazuje najnovije istraživanje. Žene dobiju prosječno oko šest kilograma.

Kako je pokazalo istraživanje, svaka peta žena udebljala se i znatno više, i to zato što su ona i njezin partner zajednički pojačali unos hrane u organizam.

Više od polovice žena koje broje prve bračne mjesece priznalo je da su nakon vjenčanja prestala brinuti o tjelesnoj težini i fizičkome izgledu, a svaka se peta opustila još tijekom prvih mjesec dana braka.

Četrdeset i dva posto žena priznalo je da su se jednostavno previše opustile u društvu supruga, a 22 posto uopće više ne osjeća ni potrebu da treba držati do sebe jer su dobile partnera.

Istraživanje je obuhvatilo više od 3.000 udanih žena, a otkriveno je da trećina žena nakon ulaska u brak jednostavno više nije bila motivirana da održava liniju, jer ispred sebe nisu imale cilj poput dana vjenčanja.

Stručnjaci pojašnjavaju da je riječ o uobičajenom ponašanju, jer se novopečene supruge odjednom nađu u novoj ulozi i počinju brinuti o mnogim drugim stvarima pa jednostavno više ne stignu misliti samo na fizički izgled.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti