Napitak koji jača imunitet i sprječava infekcije!

Napitak koji jača imunitet i sprječava infekcije!

Napitak koji jača imunitet i sprječava infekcije!
  • Objavljeno: Petak, 04.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ako je vaš imunitet oslabljen i često bolujete od različitih vrsta infekcija, stručnjaci preporučuju da počnete svakodnevno piti napitak od limuna, đumbira i češnjaka. Ovaj napitak će smanjiti rizik od nastanka infekcija, ublažiti kronični umor, smanjiti rizik od nastanka prehlade i gripe, regulirati razinu kolesterola i smanjiti rizik od nastanka ateroskleroze.

Napitak, za čiju pripremu recept možete pronaći ovdje, pijte na prazan želudac i dva sata prije jela. Nakon tri tjedna napravite pauzu od tjedan dana, potom ga nastavite piti u razdoblju od tri tjedna. Prve rezultate pozitivnog djelovanja ovog napitka ćete osjetiti već nakon tri tjedna. Imat ćete veću razinu energije, osjećat ćete se zdravije i svježije.

Limun je odličan izvor vlakana, kalija, magnezija i beta karotena. Kora od limuna poboljšava zdravlje kostiju. Limun također sadrži visoku razinu kalcija i vitamina C. Istraživanja su pokazala da kora od limuna smanjuje rizik od nastanka osteoporoze i reumatoidnog artritisa.

Češnjak ima moćno antivirusno, antibakterijsko i protugljivično svojstvo, što ga čini odličnim u prevenciji svih vrsta infekcija. Pomoću češnjaka možete liječiti sve kožne bolesti uzrokovane virusima, gljivicama ili bakterijama.

Đumbir se već jako dugo koristi za ublažavanje mučnine, gubitka apetita i bolova uzrokovanih kroničnim bolestima. Jedno istraživanje je pokazalo da je đumbir učinkovitiji od kemoterapije. Više o tom istraživanju pročitajte ovdje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti