Nova Internet trgovina iz Enciana

Nova Internet trgovina iz Enciana

Nova Internet trgovina iz Enciana
  • Objavljeno: Utorak, 16.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U travnju 1992. otvorena je mala biljna ljekarna sa skromnim asortimanom zdrave hrane, među prvima u ono doba. Otada je prošlo gotovo četvrt stoljeća, a Encian se može pohvaliti da u svom asortimanu ima široku lepezu proizvoda za sve koji žele svoj aktivni život obogatiti osviještenom prehranom, dodacima prehrani te biljnom kozmetikom.

Oduvijek među predvodnicima trendova na našem tržištu, Encian je među prvima prvi lansirao danas već svakodnevne proizvode poput sojinih napitaka, bio jabučnog octa, chia sjemenki i kokosovog ulja. Od posljednjih, ističemo bijelu i crvenu kvinoju te voćno-povrtna pića s đumbirom, čime se dokazuje kao brend koji stalno osluškuje želje i potrebe svojih potrošača.

Uz vlastite proizvode, tvrtka je i dugogodišnji distributer brendova poput Alpro biljnih napitaka i Mestemacher dugotrajnog kruha, a odnedavno i ROO'Bar sirovih, organskih energetskih pločica sa superfoods sastojcima.

U želji da svoje proizvode učini još pristupačnijima, Encian je obnovio Internet trgovinu u kojoj nudi cjelokupni asortiman, uz svakodnevne akcije i sigurnu kupovinu te brzu dostavu, koja je besplatna za narudžbe iznad 200 kn.

Vrijedna informacija za one koji žele povoljnije kupovati od drugih: prijavite se na primanje tjednih e-novosti te koristite posebne kupone s popustima.

Slijedi svoju prirodu i posjeti www.encian.hr

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti