Novi farmer pomutit će račune kandidatkinjama!

Novi farmer pomutit će račune kandidatkinjama!

Novi farmer pomutit će račune kandidatkinjama!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 09.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

Nakon što je Marijana Batinić farmerima podijelila pisma, oni i njihove dame našli su se po prvi put u dvorcu Gjalski, gdje su imali prilike odraditi brzi spoj. No, ove sezone, po prvi puta, pravila su izmijenjena.

Umjesto brzog spoja, farmeri su morali odraditi i spoj na slijepo, i to samo s jednom kandidatkinjom, koju je za svakog farmera odabrao stručni tim na čelu s Amorovom vilom, Marijanom.

I dok su idealne djevojke, po procjeni stručnog tima, bile skrivene da ih farmeri ne vide, ostale cure upoznale su one kojima su pisale. Nekima nije trebalo dugo da se na prvu zaljube u svog farmera dok su neke bile razočarane kada su čule da je jedan od njih potpuno odustao od daljnjeg sudjelovanja u emisiji. No, Marijana je i tome doskočila! Umjesto Domagoja Škobića, koji je odustao zbog molbe svoga sina, dovela je djevojkama novog farmera.

Tko je muškarac koji će damama, koje su pisale Domagoju, pokušati ukrasti srce, te je li uspješno prošao prvi spoj na slijepo, gledatelji će saznati večeras u 20 sati na RTL-u.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti