Big Brother - Striper i striptizeta ulaze u BB kuću?

Big Brother - Striper i striptizeta ulaze u BB kuću?

Big Brother - Striper i striptizeta ulaze u BB kuću?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 09.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

"Žene ne znaju ništa o sportu, a muškarci su hrabriji. Kuhanje i čišćenje ženama prirodno ide, seks bez emocija ne dolazi u obzir, dok muškarci žele samo jedno. Žene su loši vozači, a muškarci puno piju i ne vole kućanske poslove" – ovo su samo neki od stereotipa s kojima se muškarci i žene susreću svaki dan. No, je li tome uistinu tako pokazat će, ovaj tjedan, stanari Big Brother kuće.

Muškarci i žene u kući podijeljeni su u dva tima i imaju dvije prostorije - tzv. mušku gajbu i djevojačku sobu. Među prvim izazovima koje su dobili bit će prvi poziv u vanjski svijet. Naime, u obje sobe postavljen je telefon, a stanari putem njega mogu pozvati, ni manje ni više nego stripera ili striptizetu! Budući da je prošlo više od 70 dana otkako su BB-ovci u izolaciji, pitanje je hoće li se okrenuti iskonskim potrebama i u kuću dozvati egzotičnog plesača ili plesačicu!

Izazovna zbivanja počinju ovog tjedna u Big Brother kući, a u današnjoj dnevnoj emisiji u 22:10 sati na RTL-u saznajte kako su stanari reagirali na prvu ponudu i tko je pokleknuo pred nekim od stereotipa.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti