Novi gost iznenadio stanare: 'Došao sam suzbiti buntovništvo!'

Novi gost iznenadio stanare: 'Došao sam suzbiti buntovništvo!'

Novi gost iznenadio stanare: 'Došao sam suzbiti buntovništvo!'
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

BB vojnike danas je u dvorištu posjetio nenadani gost, no nisu vi pokazali poštovanje prema njemu.

Stanari su proteklih tjedana u nekoliko navrata kršili pravila ponašanja u BB kući. Kako bi ih naučio disciplini, Big Brother je sve stanare prijavio na služenje vojnog roka te postavio vrlo stroga pravila. Za zapovjednika je postavio Orkyja, a kao njegovu zamjenicu odredio je Dubravku.

Nakon što su vojnici pokazali premalo poštovanja prema svojim zapovjednicima, general Big Brother morao se odlučiti na malo drastičniji korak.

‘’Tko zapovijeda ovom skupinom?’’, pitao je tajanstveni gost u uniformi nakon ulaska u dvorište pa dodao, ‘’poslali su me u reviziju da vidim stanje u kakvom se nalazite. Nadam se da ćete osvijetliti i svoj obraz i moj.

I dok je većina stanara bila oduševljena posjetom, pažljivo slušajući svaku njegovu riječ, neki su bili sumnjičavi prema izgledu, stavu i iskrenosti novoga gosta.

‘’Mora mi pokazati prvo svoje isprave. Tko je on da dođe tu i govori mi tko je!?’’, kazao je Luka Rok nakon što su ga stanari napali da bi trebao pokazati malo više poštovanja.

Kako je protekao posjet, kakve su sve zadatke stanari morali izvršiti, ali i je li Luka na kraju popustio, ne propustite doznati večeras od 21:30 na RTL-u.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti