Ribica se sredila za Tomu da mu 'vrati' sto ju je zavodio

Ribica se sredila za Tomu da mu 'vrati' sto ju je zavodio

Ribica se sredila za Tomu da mu 'vrati' sto ju je zavodio
  • Objavljeno: Srijeda, 11.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

Lidija sređena od glave do pete:!' Tomo, to sam se zbog tebe sredila, sinoć si mi izjavio neku ljubav…'

Dok je Tomislav smišljao taktike kako šarmirati Lidiju, što mu je zadao Big Brother, Lidiji je cijela situacija postala sumnjičava pa mu je odlučila uzvratiti.

Odmah po buđenju, 46-godišnjakinja se počela šminkati, obukla je večernju haljinu i onda se s kavom u ruci pridružila stanarima u jutarnjem razgovoru u dvorištu. Antonio i Bojan prvi su komentirali da Ribica izgleda odlično, a i sam Tomo je upitao je li se zbog njega tako "sredila".

"Tomi, vidi što ljubav napravi od čovjeka!", našalila se Ana. "Tomo, to sam se zbog tebe sredila, sinoć si mi izjavio neku ljubav, ne znam što je to", poručila mu je Lidija i nastavila igru zavođenja.

"Ne možeš se danas praviti glup, nisam ti ja bilo tko, Tomislave!", nadodala je ozbiljno Ribica.

Big Brother ju je u ispovjedaonici upitao je li dobila kompliment od Splićanina. "Ma ne, danas ću ja njega malo zezati. Mislim da on ima neki zadatak pa se malo tako zezao. Prihvatila sam zezanciju, nije moj tip, ali dečko je okej. Lijepo je kad ti netko laska, ali znam da to nije ništa stvarno i istinito, mogu prokužiti", objasnila je.

Kako je Tomislav prihvatio Lidijino zavođenje, jesu li se oboje dobro zabavili ili je situacija postala nelagodna, saznajte u dnevnoj emisiji, večeras u 22:05 na RTL-u.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti