Novi portal bezrecepta.com pušten u javnost

Novi portal bezrecepta.com pušten u javnost

Novi portal bezrecepta.com pušten u javnost
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.02.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Portal  bezrecepta.com sadrži popis i informacije o medicinskim proizvodima (bezreceptni lijekovi-OTC, dodaci prehrani, homeopatski proizvodi, kozmetika, medicinska pomagala,...) dostupnim u ljekarnama bez recepta.

Proizvodi su grupirani prema zdravstvenim tegobama što posjetiteljima omogućava pregled dostupnih proizvoda za određenu tegobu, te informacije o proizvodima i usporedbu sličnih proizvoda.

Određene zdravstvene studije sugeriraju da adekvatan unos nutrijenata u obliku dodataka prehrani doprinosi poboljšanju općeg zdravstvenog stanja, štiti od pojedinih bolesti uključujući grlobolje, prehlade, srčane bolesti, smetnje mokrenja, itd., te se na portalu nalazi velik broj proizvoda ovog tipa.

Portal je namijenjen svim korisnicima koji se žele informirati o bezreceptim lijekovima i ostalim medicinskim proizvodima koji se mogu nabaviti u ljekarnama.
Zbog što lakšeg pronalaženja informacija na portalu se nalaze tražilica i tagovi.
Uz proizvode, na portalu se nalaze i sponzorirani stručni članci ili objavljene studije, koji su svrstani u dvije kategorije: "Aktualno" i "Novosti".

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti