Okusite kako treniraju kandidati Života na vagi!

Okusite kako treniraju kandidati Života na vagi!

Okusite kako treniraju kandidati Života na vagi!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 25.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ne čekajte Božić, novogodišnje odluke i ljetne badiće da krenete na svoj put promjene.

Ako cijeli život vodite brigu o kilogramima i što ćete pojesti, a nikada nemate vremena, preumorni ste i obaveze vam uzimaju previše energije, tu smo da vam kažemo – nemate dobar izgovor.

Prva sezona RTL-ovog showa Život na vagi dokazala je ono što je većini bilo i još je nemoguće povjerovati – uz puno volje, vrhunskog trenera te nepokolebivu ustrajnost kile se skidaju same od sebe. Zato je trenerica Života na vagi Sanja Žuljević u iščekivanju druge sezone pripremila seriju treninga kojima vas izaziva da se pridružite pokretu.

Program 4 x 4: četiri tjedna, 40 minuta dnevno, šest puta tjedno – izazivamo vas da uđete u formu i skidate kile onako kako su nas inspirirali ljubljeni kandidati prve sezone. Svaki dan na Facebook stranici @SanjaLeeZona i www.LeeZona.com bit će objavljen jedan u nizu posebno koncipiranih treninga koji iz tjedna u tjedan postaju sve jači i teži – jer vi to MOŽETE. Možete i prilagoditi svoju prehranu u čemu će vam Sanja također pomoći, te podijeliti s vama savjete koji su već mnogima promijenili život. Uz poznatu trenericu, tu su i omiljeni kandidati prve sezone Života na vagi, Gabi, Darjan i Katarina, koji će modificirati vježbe za svaki nivo vježbača. Bez obzira jeste li potpuni početnik, rekreativac ili sportaš koji se malo zaboravio, ovaj program je za svakog.

Što vam treba? Vaše tijelo, 40-tak minuta vremena i već spomenute volja, trud i ustrajnost. Čak i bučice možete zamijeniti bočicama vode. Možete trenirati bilo kada i bilo gdje program 4 X 4 putuje s vama u džepu.

Obucite premalu odjeću iz ormara koju niste godinama bacili (jer ćete sljedeće godine smršaviti).

Izgovora nema – ako su mogli oni, možete i vi!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti