Osvojite L'erbolario kremu za djecu!

Osvojite L'erbolario kremu za djecu!

Osvojite L'erbolario kremu za djecu!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 09.07.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

L'erbolario i CentarZdravlja.net nagrađuju! Pitate se kako do nagrade?

Napišite nam kratku šaljivu priču o (ne)zgodi koja Vam se dogodila na ljetovanju s djetetom. Je li Vas dijete osramotilo, nasmijalo ili natjeralo u plač od muke?

3 najšaljivije priče osvajaju po jedno pakiranje Kreme za djecu s faktorom SPF 30, 125 ml koja sadrži ulje koštice breskve i maslac slatkog badema, vodootporna je, namijenjena za uporabu na licu i tijelu!

piccolosole_spf_30.jpg

Za sve uzraste je važno odabrati visoki faktor, znači faktor 30 ili 50. Neka to bude proizvod  sa mikropigmentima, bez mirisnih tvari i boja, jer su one odgovorne za pojavu alergijskih reakcija na  koži. Kreme se nanose na kožu bar pola do sat vremena prije izlaganja suncu. Zaštitite im glavice kapicom ili šeširom s obodom i obratite pozornost na najosjetljivija područja: uši, nos, usne i ne zaboravite guzu. Nabavite im sunčane naočale, ali pripazite da imaju oznaku "UV nepropusno", a ne one obične za igru. Štetan utjecaj sunca ne događa se samo pri direktnom izlaganju suncu ili pri boravku u hladu. Sunčeve zrake se odbijaju i o vodenu površinu. Djeca provedu veći dio dana u moru ili u kadicama. Nakon kupanja svaki put ponovno nanesite kremu sa zaštitnim faktorom, bez obzira na oznaku vodootpornosti jer opreza nikada dosta.

A nagrade su osvojile:

Vanja Vujasinović
Sandra Mamić
Daliborka Šejić

 

www.erbolario.com

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti