Saznajte kakav kupaći kostim odgovara vašem obliku tijela

Saznajte kakav kupaći kostim odgovara vašem obliku tijela

Saznajte kakav kupaći kostim odgovara vašem obliku tijela
  • Objavljeno: Srijeda, 24.06.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Kupnja kupaćeg kostima prava je noćna mora za većinu žena. Iako ponekad niste zadovoljne svojim tijelom, trebate biti svjesne da isti model neće stajati identično na svakoj ženi.

I to je logično jer nemaju sve žene isti oblik tijela, on ovisi o prehrani, ali i o genetici. Kad već kupujete novi kostim, onda biste trebali uzeti onaj koji laska vašem tijelu i oblinama.

Ako ste odlučile ukloniti strah i frustracije koje dolaze s izborom kupaćeg kostima ili bikinija, pogledajte koji oblik će vam najbolje odgovarati.

Oblik kruške

Žene s tijelom u obliku kruške imaju naglašen donji dio tijela, noge i stražnjicu, manje grudi i tanke ruke. Ključ je balansirati tijelo, naglasiti gornji i vizualno smanjiti donji dio tijela. Takvim ženama odgovaraju kostimi s donjim dijelom u obliku suknjice ili klasične gaće, a gornji dio može biti duboki „V“ izrez koji se veže na sredini ili trokutići s upadljivim detaljima. Svakako izbjegavajte gaće koje se vežu jer će to dodatno privući pažnju na donji dio tijela.

Oblik jabuke

Oblik jabuke imaju punije žene kojima je i gornji i donji dio tijela naglašen, a vidljiv je i trbuh, odnosno „šlaufići“. U tom slučaju najbolji izbor je kostim koji će sakriti nedostatke i istaknuti ostatak tijela. S jednodijelnim kostimom, koji prividno stvara mršaviju figuru, nećete pogriješiti, pogotovo ako ima „V“ izrez koji će skrenuti pozornost na grudi. Isto tako, možete odabrati i tankini, odnosno majicu i gaće, koji možda zvuče obično i dosadno, ali imaju mnoštvo različitih modela i uzoraka.

Obrnuti trokut

Kao što sama riječ govori, oblik obrnutog trokuta imaju žene s dugim, tankim nogama i malom stražnjicom, a velikim grudima i širokim ramenima. Važno je imati dobru potporu na gornjem dijelu i pokušati istaknuti i donji dio tijela. Najbolji izbor je klasični gornji dio, s košaricama i naramenicama koji čvrsto drži grudi jer će vas onaj koji se veže na vratu nažuljati. Gaće mogu imati resice, volane ili se vezati sa strane, sve što će privući pozornost na donji dio.

Pješčani sat

Najpoželjnija figura među ženama je upravo oblik pješčanog sata, a ima ju manji broj žena. Taj oblik uključuje jednaki opseg bokova i grudi, ravan trbuh i struk koji ima puno manji opseg od gornjeg i donjeg dijela tijela. Sretnice s tom figurom mogu uzeti bilo kakav kostim jer će u svakom biti istaknute ženstvene obline, a bez problema mogu pokazati i isklesan trbuh. Jedino ovom obliku tijela laska trikini, kostim koji u sredini spaja gornji i donji dio, a ne dopušta ni kilogram viška.

Ravna figura

Ovaj oblik naziva se i dječačka građa, a karakterizira ga tanki struk, male grudi i stražnjica, odnosno tijelo bez oblina. Upravo zato trebate kupaći kostim koji će naglasiti i gornji i donji dio tijela. Najbolji izbor je monikini sa strateški postavljenim izrezima koji prividno stvaraju obline. Drugi izbor su dvodijelni kostimi s donjim dijelom koji se veže sa strane, a oba dijela imaju žarke boje, naglašeni print, resice, volane ili zatvarač.

Vezani sadržaj:

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti