Otkrijte kako pronaći istinsku sreću i kad niste u vezi

Otkrijte kako pronaći istinsku sreću i kad niste u vezi

Otkrijte kako pronaći istinsku sreću i kad niste u vezi
  • Objavljeno: Četvrtak, 26.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Nakon prekida je normalno da se osjećate usamljeno i zbunjeno i tražite nekoga ili nešto da nam ispuni novonastalu prazninu. Ako imate sreće, pravu osobu ili pravu stvar pronaći ćete u jako kratkom vremenu, ali većina ljudi u tome ne uspije.

Zato dolazi do nakupljanja negativne energije i emocija te se pitate je li sve u redu s vama i možete li biti sretni bez partnera. Evo nekoliko načina kako možete pronaći smisao i sreću i kad ste sami.

Posvetite se obitelji

Vjerojatno ste to čuli već puno puta, ali obitelj vas vraća u stvarnost i pomaže da se usredotočite na ono što je važno, pružajući vam ljubav i podršku. To ne znači da morate svim članovima obitelji davati luksuzne poklone ili novac, jednostavno im podarite svoje vrijeme i pažnju. Poziv ili poruka da pitate kako život ili slušanje priča o tome što se događa u vašem rodnom gradu vašim roditeljima i bližnjima će mnogo značiti.

Pronađite novu zanimaciju

Idealno je vrijeme da isprobate nešto novo, nešto što vas zanima i o čemu već dugo maštate. Ne treba to biti nešto što je potpuno izvan vaše zone udobnosti, može biti nešto sasvim jednostavno poput satova plesa ili škole kuhanja. Kada pronađete ono što vas čini sretnim, nastavite to raditi, usredotočite se na sebe i ono što vam donosi radost i ispunjenje.

Otkrijte zašto ne trebate tražiti srodnu dušu!

Usredotočite se na sebe

Umjesto da se prisiljavate na druženja s drugima kada niste raspoloženi, pokušajte iskoristiti to vrijeme da otkrijete što volite ili što biste možda htjeli promijeniti na sebi. Idite u frizerski salon, na manikuru ili masažu, osjećajte se lijepo. Isto tako, možete pročitati novu knjigu ili pogledati dobar film, bitno je samo da se osjećate ugodno i opušteno. Sve to će vam pomoći da shvatite kako ne morate uvijek biti s drugima.

Počnite cijeniti ono što imate

Kad ste sami ponekad postanete ljubomorni i previše se uspoređujete s drugima. Umjesto toga, pogledajte svoj život i počnite cijeniti ono što sada imate: svoju obitelj, prijatelje, posao, kuću, zbirke, hobije, svoje zdravlje i vidjet ćete da ste zapravo sretniji od toliko drugih ljudi.

Integrirajući ove korake u svoj život pronaći ćete put do istinske sreće. Usredotočite se na pozitivno, okrenite svoju perspektivu na zahvalnost i sreću. A ako se naposljetku pojavi prava osoba za vas, bit ćete mnogo poželjniji jer je sreća nevjerojatno atraktivna i privlačna.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti