Ove biljke donose sreću u vaš dom!

Ove biljke donose sreću u vaš dom!

Ove biljke donose sreću u vaš dom!
  • Objavljeno: Nedjelja, 20.05.2018.
  • Broj pregleda: 7.839
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Iako je vrijeme sadnje iza nas, to ne znači da je prekasno da nabavite biljku, posebno ako može imati veliki utjecaj na vaš život.

Postoje biljke koje, prema tradiciji, privlače brojne blagodati u naše živote, no postoje i one koje bismo trebali izbjegavati.

Da biste privukli ono dobro i pozitivno u svoj život, izdvojili smo 5 biljaka koje će privući sreću, ljubav, prijateljstvo i novac. Ni jedna od ovih biljaka ne zahtijeva preveliku brigu i njegu, stoga ne razmišljajte previše već trkom nabavite onu koja vam najviše odgovara!

Sretni bambus

Sretni bambus je popularna biljka koja privlači zdravlje, novac, obilje u svakom pogledu, sreću i ljubav. Što više stabljika posjedujete, vaša sreća je veća! Neki kažu da bambusom možemo privući duha sreće u svoj dom. Bambus je najjednostavnije nabaviti kao rezano cvijeće. Ova biljka ne zahtijeva mnogo brige, tek povremeno nadolijevanje vode (jednom u dva tjedna).

Ukrasni slak

Legenda kaže da ova biljka u vrtu donosi sreću i mir, a sjeme pod jastukom potiče miran san bez noćnih mora. Ovi lijepi ljetni cvjetovi otvaraju svoje zvonaste cvjetove u ranim jutarnjim satima, prije ljetne vrućine. Indijanci su smatrali da čaj od listova ukrasnog slaka liječi probavne smetnje i glavobolju!

Mirisna grahorica

Ova penjačica dolazi u raznim bojama, od nježno do tamno ružičaste, žute, plave, ljubičaste i narančaste. Mirisna grahorica predstavlja hrabrost i prijateljstvo. Legenda kaže da ovaj cvijet potiče ljude ga govore istinu, te da daje tjelesnu i duhovnu snagu.

Mirni ljiljan (Spatifilum)

Cvijet mirnog ljiljana nalikuje bijeloj zastavici mira, koja nas asocira na predaju. Mirni ljiljan nas podsjeća da se opustimo i zaboravimo. Mirni ljiljan opušta nakon napornog dana, a u spavaćoj sobi donosi miran i ugodan san. Ova biljka odašilje pozitivnu energiju i skuplja štetna zračenja elektronskih uređaja.

Otkrivamo biljke koje čiste zrak od štetnih kemikalija i duhanskog dima!

Suncokret

Suncokreti su poznati po svojoj ljubavi i odanosti jer slijede kretanje sunca. Osim toga, donose sreću, sigurnost i zaštitu. Sjemenke suncokreta potiču plodnost , a sjemenke ispod jastuka izvlače istinu na vidjelo i donose sreću!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti