Ovih 6 horoskopskih znakova najviše uživa u seksu

Ovih 6 horoskopskih znakova najviše uživa u seksu

Ovih 6 horoskopskih znakova najviše uživa u seksu
  • Objavljeno: Srijeda, 12.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Pogledajte jeste li vi među horoskopskim znakovima koji su totalno raspušteni u krevetu!

Bik

Budući da je Bik vrlo osjetljiv, najveće zadovoljstvo im je ako ih često grlite i mazite, a baš kao i s Vagom, predigre je najvažniji dio. Vladajući planet Bika je Venera pa se s njim potrudite postići senzualan i zadovoljavajući seks. Element Bika je zemlja, a simbol je bik, ali ne pokušavajte ih zavesti mašući crvenim boksericama ili donjim rubljem.

Ovan

Budući da je super seksi simbol pod vladajućim planetom Marsa, žene Ovnovi su vrlo aktivne kada je u pitanju seks, a muškarci su prilično nepredvidivi jer ne žele čekati da budete spremni u krevetu. Ovan pripada elementu vatre, a što to je toplije od vatre?

Vaga

Vaga je element zraka sa znakovima mjerenja koji predstavljaju ravnotežu. U interakciji s Vagom morate imati intelekt prije nego što ih dobijete za seks. No, jednom kad ih bolje upoznate, otkrit ćete da su romantični, a to je zato što je njihova vladajuća planeta Venera. Budite spremni za predigru, jer Vagu nećete impresionirati brzim seksom.

Vodenjak

Osoba pod ovim znakom zodijaka za simbol ima vodonošu, pod vodećim je planetom Urana, a element mu je zrak. Vodenjaci nisu izražajni i rječiti kada se radi o osjećajima. Međutim, ako govorimo o seksu, oni ne postavljaju baš nikakve granice. Preferiraju seksualne partnere koji iskači iz norme, zato pripremite sigurnu riječ kako biste ga zaustavili kad vam je previše.

Djevica

Djevice pripada elementu zemlje, pod vladajućim planetom Merkurom, a simbol ovo znaka je mlada djevojka. Kad ste s Djevicom, vaši seksualni potezi moraju biti izvrsni jer Djevice ne prihvaćaju ništa manje. Osim toga, Djevice vole da njihovi partneri budu fizički atraktivni, a zapravo, tko ne voli?

Riba

Ovaj znak zodijaka ima simbol riba što znači da očito pripada elementu vode pod vladajućim planetom Neptuna. Broj 5 na popisu najseksi znakova zodijaka nije izbirljiv kad su u pitanju seks poze, svaka mu odgovara, ali nemojte se stalno držati istog. Ribe ne vole dosadne ljubavnike, zato morate malo začiniti stvari ili će oni nastaviti plivati daleko od vas.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti