Pjevanje pod tušem ublažava stres i jača samopouzdanje!

Pjevanje pod tušem ublažava stres i jača samopouzdanje!

Pjevanje pod tušem ublažava stres i jača samopouzdanje!
  • Objavljeno: Petak, 29.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Možda ste već i sami primijetili da se jako dobro osjećate kada pjevate pod tušem. Pjevanje općenito ima jako pozitivan utjecaj na zdravlje cjelokupnog organizma, a znanstvenici su dokazali da je učinak još bolji ako pjevate pod tušem.

Pjevanje pod tušem ublažava stres

Pjevanje pod tušem je vježba za pluća tijekom koje udišete više kisika. Više kisika znači manja razina hormona stresa u tijelu. Upravo zbog toga stručnjaci preporučuju duboko i polagano disanje kada ste napeti i uzrujani.

Saznajte što učiniti kada vas stres napadne prije spavanja!

Jača samopouzdanje

Pokušajte jednom pjevati pod tušem i vrlo brzo ćete se osjećati bolje i samopouzdanije. Ublažit ćete napetost, stres i anksioznost. Što glasnije pjevate, to će učinak biti bolji. Dajte si oduška i popravite svoje raspoloženje odmah!

Popravlja pamćenje

Pjevanje je vježba za mozak jer se prisjećate teksta pjesme koju pjevate. Pjevanje pod tušem je još veći izazov jer se morate prisjetiti teksta dok je vaše tijelo pod stimulacijom vode i mirisa.

Regulira krvni tlak

Pjevanjem ćete smanjiti razinu hormona stresa, za kojega je dokazano da uzrokuje kroničnu upalu u tijelu, povećava razinu krvnog tlaka i šećera u krvi.

Otkrijte kako pjevanje može poboljšati vaše zdravlje!

Jača imunitet

Pjevanje pod tušem povećava dotok kisika u krvotok, smanjuje razinu hormona stresa i regulira razinu krvnog tlaka. Sve to ima odličan učinak na imunološki sustav.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti