Odličan trik za čišćenje plijesni iz perilice rublja

Odličan trik za čišćenje plijesni iz perilice rublja

Odličan trik za čišćenje plijesni iz perilice rublja
  • Objavljeno: Četvrtak, 29.09.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Ljubitelji poznate britanske influencerice koja dijeli savjete za čišćenje, gospođe Hinch, podijelili su svoje tajne kako kućanske aparate učiniti čistim, a jedan od njih je i perilica rublja. Perilice mnogima rade više puta tjedno, a lako je zaboraviti da se i njih treba oprati s vremena na vrijeme.

Kad malo bolje razmislite, potreba za čišćenjem perilice rublja ima savršenog smisla. Stroj čisti prljavštinu na vašoj odjeći, a ta prljavština treba negdje otići. Neoprana perilica skuplja prljavštinu, bakterije, pa čak i gljivice nakon nekog vremena.

Vodica za ispiranje usta za čišćenje perilice

Ako ne želite izdvajati novce za nove proizvode za čišćenje, prema nekim entuzijastima čišćenja možda već posjedujete neke od proizvoda koji će vam pomoći u čišćenju. Obožavatelji čišćenja u Facebook grupi „Savjeti i trikovi za čišćenje“ podijelili su svoje tajne čišćenja kućanskih aparata, a jedan obožavatelj je pitao: "Koje biste proizvode preporučili za čišćenje perilice rublja? Imam plijesan iza ladice. Očito je da ne želim koristiti izbjeljivač ili bilo što što bi moglo naštetiti mom rublju. Hvala unaprijed."

Mnogi obožavatelji čišćenja odmah su komentirali i podijelili svoje tajne, a iznenađujuće je da je jedna profesionalna čistačica odgovorila: " Vodica za ispiranje usta od mente."

Samo pola šalice vodice za ispiranje usta na praznom ciklusu zaista može učiniti da vaša perilica očistiti komadiće plijesni i miriše nevjerojatno. Prvo ulijte jednu šalicu vodice za ispiranje usta u perilicu rublja ili spremnik deterdženta u perilici pa pokrenite redoviti ciklus pranja toplom vodom, piše The Sun.

Ne perite odjeću tijekom ovog procesa. Vodica za ispiranje usta proći će kroz vašu perilicu rublja, čisteći pritom sve ostatke i plijesan.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti