Postignite vitko tijelo i tanak struk do ljeta!

Postignite vitko tijelo i tanak struk do ljeta!

Postignite vitko tijelo i tanak struk do ljeta!
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Bliži se ljeto i svi želimo imati vitko tijelo bez celulita, utegnuti trbuh i stražnjicu. Lupamo se po glavi jer se opet nismo na vrijeme pokrenuli i spas tražimo na internetu. Nadamo se da ćemo pronaći recept za čarobni napitak ili vježbe koje će nam preoblikovati tijelo u samo nekoliko dana. Na rigorozne dijete ne pristajemo, jer znamo da nisu zdrave. Kad bi bar postojao čarobni napitak...

Znamo da genetika igra veliku ulogu u izgledu i svi imamo barem jednog prijatelja ili prijateljicu koji jedu hamburgere, peciva, slatkiše i velike količine hrane, a izgledaju kao atletičari. Niste jedan od tih? To znači da ste primorani paziti na prehranu i redovito vježbati. Ako i dalje ne uspijevate imati idealnu težinu, možda imate sporiji metabolizam ili samo dobru izliku. Možda radite nešto krivo? Ili niste dovoljno ustrajni? Za prve vidljive rezultate potrebno je puno strpljenja i upornosti. Ako ćemo govoriti o vremenskom periodu, potrebno je oko 2 do 3 mjeseca da bi vaši prijatelji i rodbina uočili pozitivne promjene. Naravno, sve ovisi o vašem organizmu i koliko se brzo privikava na promjene.

O zdravoj i ispravnoj prehrani možete pročitati više u članku Dokazano najbolji i najjednostavniji savjeti za mršavljenje a u nastavku pogledajte video s vježbama za cijelo tijelo.

Također isprobajte ove, naizgled, jednostavne vježbe za ruke u trajanju od 3 minute.

https://www.youtube.com/watch?v=2JSOrdXdjNw&list=PLZY5N1L_xeUACcI4WmgtOK8CA3Xi4yfXz

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti