Poznati roditelji za Froddo blog

Poznati roditelji za Froddo blog

Poznati roditelji za Froddo blog
  • Objavljeno: Utorak, 12.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Damir Hoyka, Miran Kurspahić, Ines Preindl, Mirna Maras, Ribafish, Jacques Houdek autori su zanimljivih članaka na novom blogu.

Informativno - edukativan Froddo blog - vodič prema zdravom i sretnom djetinjstvu uz savjete poznatih stručnjaka, koji se bave uvijek aktualnim temama o roditeljstvu i odrastanju, svaki će mjesec ugostit i jednog poznatog roditelja!

Osim što su uspješni u svom poslu Damiru Hoyki, Miranu Kurspahiću, Ines Preindl, Mirni Maras, Domagoju Jakopoviću i Jacquesu Houdeku zajedničko je i to što su roditelji - gosti na Froddo blogu. Jednom mjesečno poznate mame i tate sa čitateljima će nesebično dijeliti svoja iskustva i životne dogodovštine, kao i pouke koje su naučili odgajajući svoju djecu i zahvaljujući kojima su postali mudriji i bolji ljudi i roditelji.

"Oduvijek smatram da je izuzetno važno podijeliti iskustva i zapažanja, jer tako drugima prenosimo informacije koje im pomažu da budu brži i bolji, te da izbjegnu naše pogreške. Kontakt s timom Frodda i ideja da za njihovu stranicu pišem blog otvorila mi je upravo takvu mogućnost vezanu uz odgoj i skrb za djecu. Stoga, pripremite se saznati do kojih te sve situacija mogu dovesti blizanci neprekidno spremni na burno istraživanje svijeta. I na trenutke nježnosti koji zasjenjuju sve oko tebe." komentirao je suradnju s Froddom poznati fotograf Damir Hoyka, i pozvao sve roditelje da "navrate" do Froddo bloga.

Uz gostovanja poznatih, ovaj moderan blog kontinuirano će se baviti aktualnim temama poput: igraju li se djeca sigurnim igračkama; kako ispravno održavati dječju obuću; kad kupiti prve cipele; koje su posljedice gledanja TV-a i igranja igrica?...

Domaća tvrtka Ivančica, vlasnica popularnih brendova Froddo i Bambi ovim edukativnim blogom dobila je priliku svoja znanja i saznanja, prikupljana više od 70 godina, podijeliti s roditeljima, i svima onima koji će to  tek postati. Jer za izradu kvalitetne cipele nije dovoljno samo koristiti prirodne materijale i najmoderniju tehnologiju, već i dobro upoznati dijete koje ju nosi, njegove navike, želje i potrebe, smatraju u Ivančici.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti