Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Poznati roditelji za Froddo blog

Poznati roditelji za Froddo blog

Poznati roditelji za Froddo blog
  • Objavljeno: Utorak, 12.05.2015.
  • Broj pregleda: 40
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Damir Hoyka, Miran Kurspahić, Ines Preindl, Mirna Maras, Ribafish, Jacques Houdek autori su zanimljivih članaka na novom blogu.

Informativno - edukativan Froddo blog - vodič prema zdravom i sretnom djetinjstvu uz savjete poznatih stručnjaka, koji se bave uvijek aktualnim temama o roditeljstvu i odrastanju, svaki će mjesec ugostit i jednog poznatog roditelja!

Osim što su uspješni u svom poslu Damiru Hoyki, Miranu Kurspahiću, Ines Preindl, Mirni Maras, Domagoju Jakopoviću i Jacquesu Houdeku zajedničko je i to što su roditelji - gosti na Froddo blogu. Jednom mjesečno poznate mame i tate sa čitateljima će nesebično dijeliti svoja iskustva i životne dogodovštine, kao i pouke koje su naučili odgajajući svoju djecu i zahvaljujući kojima su postali mudriji i bolji ljudi i roditelji.

"Oduvijek smatram da je izuzetno važno podijeliti iskustva i zapažanja, jer tako drugima prenosimo informacije koje im pomažu da budu brži i bolji, te da izbjegnu naše pogreške. Kontakt s timom Frodda i ideja da za njihovu stranicu pišem blog otvorila mi je upravo takvu mogućnost vezanu uz odgoj i skrb za djecu. Stoga, pripremite se saznati do kojih te sve situacija mogu dovesti blizanci neprekidno spremni na burno istraživanje svijeta. I na trenutke nježnosti koji zasjenjuju sve oko tebe." komentirao je suradnju s Froddom poznati fotograf Damir Hoyka, i pozvao sve roditelje da "navrate" do Froddo bloga.

Uz gostovanja poznatih, ovaj moderan blog kontinuirano će se baviti aktualnim temama poput: igraju li se djeca sigurnim igračkama; kako ispravno održavati dječju obuću; kad kupiti prve cipele; koje su posljedice gledanja TV-a i igranja igrica?...

Domaća tvrtka Ivančica, vlasnica popularnih brendova Froddo i Bambi ovim edukativnim blogom dobila je priliku svoja znanja i saznanja, prikupljana više od 70 godina, podijeliti s roditeljima, i svima onima koji će to  tek postati. Jer za izradu kvalitetne cipele nije dovoljno samo koristiti prirodne materijale i najmoderniju tehnologiju, već i dobro upoznati dijete koje ju nosi, njegove navike, želje i potrebe, smatraju u Ivančici.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti