Predavanje Važnost rekreacije u svakodnevnom životu

Predavanje Važnost rekreacije u svakodnevnom životu

Predavanje Važnost rekreacije u svakodnevnom životu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.05.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Prvo u seriji od 5 predavanja KRETANJEM DO ZDRAVLJA koje organizira Društvo športske rekreakcije Aktivan život naziva je Važnost sportske rekreacije u svakodnevnom životu. Predavanje će se održati u srijedu 19.5.2010. u Planinarskom društvu „Zagreb-Matica", Frane Petrića 4/II kat od 18 do 19 i 30. Predavanje će održati dr. Ivo Belan, poznati liječnik, pobornik aktivnog i zdravog načina života i autor knjige Jogging. On će posjetiocima predavanja objasniti pozitivne učinke tjelesne aktivnosti na mentalno, socijalno i fizičko zdravlje. Gošća predavanja biti će Iris Bostjančić, članica Hrvatske ženske alpinističke ekspedicije Mount Everest. Ona i njena sestra Darija postale su su prve sestre u povijesti koje su istovremeno došle na vrh Mount Everesta.

Društvo športske rekreakcije Aktivan život želi svojim akcijama ukazati na sve veću potrebu čovjeka za kretanjem jer današnjim načinom života to sve manje radimo. Jedna od alarmantnih činjenica je da je u Hrvatskoj sve više pretilih ljudi, prema posljednjim istraživanjima 48 posto muškaraca i 34,7 posto žena ima prekomjernu težinu.

Ulaz na predavanje je besplatan.

Sva predavanja prethode velikoj Kros utrci VOLIM TRČANJE koja će se održati 22. lipnja 2010. u 10 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma, Prisavlje 2, Zagreb

Više informacija možete dobiti na www.volim-trcanje.net.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti