Prepustite se osjećaju osvježavajuće hidratacije!

Prepustite se osjećaju osvježavajuće hidratacije!

Prepustite se osjećaju osvježavajuće hidratacije!
  • Objavljeno: Srijeda, 27.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Kada je tijelo dehidrirano, ono prvo vodu 'ukrade' iz kože. Ujedno, i jedan od najutjecajnijih čimbenika koji utječu na dehidraciju kože, jest i onečišćenje iz okoline (prašina, smog, dim cigareta..) koje slabi zaštitnu funkciju naše kože i pospješuje njezino isušivanje. Stoga je koža u stalnoj opasnosti od dehidracije – izvana, ali i iznutra.

Laboratorij NUXE stvorio nove i još savršenije formule kultne Crème Fraîche® de Beauté linije za intenzivnu hidrataciju kože, koje omogućavaju dehidriranoj i osjetljivoj koži novo, intenzivno 48-satno hidratantno djelovanje, kao i novi učinak protiv onečišćenja iz okoline. Nove formule kombiniraju nježnost biljnih mlijeka s visokotehnološkim ekstraktom alge, za potpuno novu definiciju učinkovite hidratacije, uz očaravajuće iskustvo mirisa i tekstura.

Intenzivna 48-satna hidratacija s efektom štita od onečišćenja

Nova NUXE Crème Fraîche® de Beauté 48-satna hidratantn akrema namijenjena normalnoj koži, svojom osvježavajuće topivom i nemasnom teksturom maslaca u trenu se stapa s kožom.

Biljna mlijeka obilno hidratiziraju i omekšavaju kožu, dok visokotehnološki ekstrakt crvene alge i biljna hijaluronska kiselina omogućavaju intenzivnu, 48-satnu hidrataciju kože uz 4 puta jači efekt štita od čestica onečišćenja iz okoline. U ljekarnama.

Cijena, 50 ml: 208,69 kn

Novo od rujna 2017.

SVI TIPOVI KOŽE, UKLJUČUJUĆI I OSJETLJIVU

Crème Fraîche® de Beauté

48-satni hidratantni i umirujući serum

Istinski koncentrat hidratacije obogaćen biljnom hijaluronskom kiselinom, svojom se ultra-osvježavajućom teksturom topi u dodiru s kožom, dajući joj svjež i punij i izgled.

Cijena, 30 ml: 235,46 kn

MJEŠOVITA KOŽA

Crème Fraîche® de Beauté

48-satni hidratantni matirajući fluid

Savršeno skrojen za potrebe mješovite kože, ovaj nemasni fluid obogaćen puderom riže, ostavlja kožu svježom i matiranom tokom cijelog dana.

Cijena, 50 ml: 208,69 kn

ZA SUHU DO VRLO SUHU KOŽU, UKLJUČUJUĆI I OSJETLJIVU KOŽU

Crème Fraîche® de Beauté

Obogaćena 48-satna hidratantna krema

Raskošna tekstura sa shea maslacem, obavija neodoljivom ugodom čak i najsušu kožu te osjetljivu kožu.

Cijena, 50 ml: 208,69 kn

SVI TIPOVI KOŽE

Crème Fraîche® de Beauté

48-satna S.O.S. hidratantna maska

Jednom do dva puta tjedno, umirite i hidratizirajte kožu trenutnom osvježavajućom infuzijom, s visokim koncentracijama biljne hijaluronske kiseline.

Cijena, 50 ml: 153,56 kn

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti