Prilika za izlazak: Kreće Drive-In Kino na Velesajmu!

Prilika za izlazak: Kreće Drive-In Kino na Velesajmu!

Prilika za izlazak: Kreće Drive-In Kino na Velesajmu!
  • Objavljeno: Subota, 16.05.2020.
  • Broj pregleda: 114
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Kreativna Poslovna Rješenja

Kategorija: Zanimljivosti

Kreće groznica subotnje večeri na Istočnom parkingu Zagrebačkog velesajma. Poslije dvije odgode, zbog vjetrovitog vremena, u najvećem Drive-In Kinu u subotu 16.5. počinje osmodnevni filmski program iz auta!

Od subote pa u sljedećih osam dana svake večeri od 21 sat na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma ljubitelje filmova i večernjih druženja čekaju projekcije atraktivnih filmskih blockbustera poput Yesterday, Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw, Prvi čovjek, Prevarantice, The Shiny Shrimps, Emma i Smrtonosni strojevi. Filmovi će se prikazivati na dva velika 15-metarska ekrana kako bi svaki od posjetitelja iz automobila imao dobru preglednost, a zvuk filma pratit će putem radijske frekvencije u automobilu.

Cijena ulaznice po automobilu za dvije osobe je 100 kuna, a prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica iz Zagreba. Ulaznice za Drive-In Kino moguće je kupiti putem Entrio sustava, a više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta. Svaki posjetitelj dobit će na ulazu poklon paket s grickalicama i osvježavajućim pićima, a na odlasku ćemo vas ispratiti s pivom i preporukom da ga s guštom popijete kad sretno stignete svome domu.

Poklon paket

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuju Stella Artois, Pauza.hr, Bobi Snacks, Violeta, Prolom voda, Orangina, Prima namještaj, Nature Addicts, Anamarija i Podravka. Partner i prijatelj ovog projekta je Wiener osiguranje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti