Pripremite alkalni napitak od pšenične trave!

Pripremite alkalni napitak od pšenične trave!

Pripremite alkalni napitak od pšenične trave!
  • Objavljeno: Četvrtak, 17.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Dosadašnja istraživanja su pokazala da je pšenična trava odlična za prevenciju niza bolesti, uključujući i različite vrste raka. Pšenična trava pripada skupini alkalnih namirnica, a poznato je da stanice raka ne mogu preživjeti u alkalnom okruženju. Pšenična trava je jako dobar izvor vitamina B kompleksa, A, E, cinka, željeza, magnezija i kalija. Pšeničnu travu biste trebali uvrstiti u svakodnevnu prehranu, a priprema napitaka je jedan od najjednostavnijih načina.

Pšenična trava sadrži čak 70% klorofila, što ju čini odličnom za povećanje dotoka kisika u tjelesne stanice. To će vam pomoći da ublažite kronični umor i usporite proces starenja kože.

Pšenična trava se može koristiti za ublažavanje simptoma i liječenje niza kožnih bolesti i tegoba, uključujući prištiće, akne i ekcem.

Pšenična trava sudjeluje u prevenciji bolesti usne šupljine. Držite sok od pšenične trave u ustima kako biste smanjili broj bakterija i spriječili propadanje zubnog mesa.

Pšenična trava regulira rad štitnjače i potiče mršavljenje. Smanjuje žudnju za grickalicama, regulira apetit i sprječava prejedanje.

Pšenična trava jača imunitet, potiče rad probavnog sustava i detoksikaciju organizma. Zbog visokog udjela vitamina B kompleksa smanjuje razinu hormona stresa i potiče opuštanje.

Saznajte više o prednostima pšenične trave za zdravlje, a recept za pripremu soka od pšenične trave pronađite ovdje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti