Prirodno zdravlje naše djece - radionice i tretmani

Prirodno zdravlje naše djece - radionice i tretmani

Prirodno zdravlje naše djece - radionice i tretmani
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.07.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Međunarodni institut prirodnog zdravlja (MIPZ) poziva djecu i mlade na besplatne radionice pod nazivom „Prirodno zdravlje naše djece". Tretmani su osobito preporučljivi djeci s psiho-fizičkim problemima: astmom, bronhitisom, alergijama, strahovima, nesigurnošću, hiperaktivnošću, ovisnostima i slično.

U Zagrebu ima puno djece s psiho-fizičkim poteškoćama u razvoju (zatvorenost, slaba koncentracija, hiperaktivnost, problemi motoričkih kretnji, noćno mokrenje, strahovi, nesigurnost i sl.), a mnogi roditelji ne znaju gdje se obratiti za pomoć i kako se nositi s potrebama takvog djeteta. Neprofitna udruga Međunarodni institut prirodnog zdravlja provodi programe koji uspješno rješavaju navedene poteškoće te poziva roditelje da dovedu svoju djecu na besplatne radionice pod nazivom „Prirodno zdravlje naše djece".  Zainteresirani se mogu javiti na broj telefona 01-5620-108.

U  programima se koristi tehnologija prirodnih metoda: edukacija, relaksacija, specifične vježbe, akupresura i masaže refleksologije. Tretiranjem određenih meridijana na tijelu stimulira se rad unutar pet glavnih organa u tijelu (srce, pluća, jetra, slezena, bubrezi), te se na taj način oslobađaju blokade koje su uzrokovale problem, nakon čega organizam dolazi u ravnotežu, što se odražava na kvalitetno zdravlje i život svake osobe. Uz stručne voditelje i terapeute u opuštenoj  atmosferi već nakon prvih tretmana vidljivi su zdravstveni rezultati.

Radionice i tretmani se održavaju u novootvorenom centru u Radničkoj 20A u Zagrebu gdje ova udruga osim besplatnih programa za djecu i mlade pruža i usluge energetskih masaža te provodi anti-stresne programe za ljude svih dobi.  

Stručnjaci Instituta završili su obuku kod najboljih majstora Tradicionalne kineske medicine (TCM). Ne propustite iskoristiti drevne vještine za vaše fizičko i emocionalno zdravlje, a ujedno ćete pomoći realizaciju programa za djecu i pružanje pomoći osobama s invaliditetom za koje su sredstva prikupljena od masaža namijenjena.

Više na: www.mipz.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti