RECEPT: Pročistite organizam od nečiste vode uz ovaj jednostavni recept

RECEPT: Pročistite organizam od nečiste vode uz ovaj jednostavni recept

RECEPT: Pročistite organizam od nečiste vode uz ovaj jednostavni recept
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Vaša voda iz slavine može sadržavati mješavinu klora, bakterija ili nekih metala koji izravno idu u vaš sustav. Nečista voda može oslabiti imunološki sustav i izazvati niz drugih bolesti koje se javljaju kada je imunološki sustav slab. Iako je voda u Hrvatskoj pitka, kad idete u prirodu ili na odmor u drugu zemlju, možete se sresti s nesretnim problemom zagađene vode pa će vam ovi savjeti dobro doći.

Ako redovite pijete nečistu vodu, nakon nekog vremena tijelo gubi energiju, počinjete se debljati, osjećate umor, probavne probleme i druge nuspojave koje se mogu potpuno izbjeći na vrlo jednostavan način. Samo trebate piti čistu vodu i jesti svježe organsko povrće sa zdravom kiselinom, odnosno alkalnom ravnotežom.

Već je svima poznato da hrana može odrediti ukupnu pH razinu u tijelu. U prošlom stoljeću otkriveno je da 95% svih vrsta raka ima kiselo okruženje kao uzrok te da rak ne može napredovati u alkalnom okruženju, gdje je pH vrijednost 7,36 ili više.

RECEPT: Izbacite teške metale iz organizma!

Osim toga, acidoza ili višak kiselosti može uzrokovati i druge bolesti kao što su osteoporoza, dijabetes, srčana bolest i gotovo sve druge kronične bolesti od kojih danas ljudi boluju. Zato je potrebno pročistiti tijelo od nečiste vode koja se taloži svakog dana, a mi donosimo jednostavan recept koji će vam u tome pomoći.

Sve sastojke vjerojatno već imate u svojoj kuhinji:1 limun, 1 krastavac, ½ đumbira i 1 šalica mente. Priprema je jednostavna: sve sastojke narežite i stavite u vodu, ali prije nego što narežete đumbir, ogulite jedan dio, a ostatak ostavite u kori. Napitak pijte ujutro na prazan želudac. Dodatni savjet je da, ako želite izvući najviše od sastojaka, nemojte ih baciti nakon jedne uporabe. Oni će trajati i do tri dana ako nastavite s dodavanjem nove vode.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti