Samo žlica ovog začina topi masti na trbuhu!

Samo žlica ovog začina topi masti na trbuhu!

Samo žlica ovog začina topi masti na trbuhu!
  • Objavljeno: Subota, 21.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Gubitak težine je nešto što mnogi žele postići i traže najlakši način kako to postići. Tjelovježba i pravilna prehrana zahtijevaju puno vremena i truda, a vrlo često i nešto dublji džep.

Međutim, rješenje možete potražiti u svojoj kuhinju uz pomoć jednog začina koji će vam pomoći u topljenju masnih naslaga, a neće vas odvesti u bankrot.

Kim je zemljani, lagano gorki začin koji dolazi iz Indije. No, znate li da ovaj začin ima i jedinstvenu moć kada je u pitanju gubitak kilograma? Naime, ako jedete kim svakodnevno tijekom razdoblja od samo 20 dana, velike su šanse da ćete izgubiti masnoću na trbuhu.

Isto tako, konzumacija ovog začina nakon jela dovodi do smanjenja ukupne tjelesne težine. Istraživanje o kimu na 88 pretilih žena pokazalo je da je ovaj začin vrlo učinkovit i za smanjenje IBM indeksa tjelesne mase.

Doza koja se preporučuje je oko 3 grama, odnosno otprilike 1 čajna žličica kima u prahu, a možete ga kombinirati s raznim namirnicama. Primjerice, možete ga dodati u jogurt, možete s njim začiniti povrće ili ga dodati u umak ili dresing za salatu.

Čak i ako ne izgubite na težini, nemojte brinuti jer kim nema nikakvih nuspojava, a ima mnoge pozitivne zdravstvene koristi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti