Ananas sagorijeva mast na trbuhu!

Ananas sagorijeva mast na trbuhu!

Ananas sagorijeva mast na trbuhu!
  • Objavljeno: Srijeda, 15.06.2016.
  • Broj pregleda: 1.259
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Brojna istraživanja su pokazala da ananas ima odlično djelovanje na zdravlje cjelokupnog organizma. Ananas je dobar izvor dijetalnih vlakana, tiamina, vitamina B6 i bakra, a odličan izvor vitamina C i Mangana.

Isprobajte sirup od ananasa za bolje zdravlje cijelog tijela!

Znanstvenici su ustanovili da ananas može pomoći u postizanju i održavanju zdrave tjelesne težine. Zahvaljujući visokom udjelu bromelaina, ananas smanjuje rizik od nakupljanja masti na području trbuha. Bromelain je enzim koji potiče rad probavnog sustava i smanjuje rizik od nastanka kronične upale u tijelu.

Ananas potiče razgradnju stanica masti i mršavljenje. Ananas je jako dobar izvor tiamina (vitamina B1) koji potiče razgradnju ugljikohidrata i na taj način smanjuje rizik od nakupljanja suvišnih kilograma.

Ananas je jako dobar izvor antioksidanata koji smanjuju razinu slobodnih radikala i na taj način reguliraju rad svake tjelesne stanice u tijelu. Ovo voće ima odlično detoksikacijsko djelovanje, zahvaljujući kojem potiče eliminaciju toksina iz tijela.

Znanstvenici su ustanovili da ananas potiče eliminaciju ulja, masti i toksina iz debelog crijeva. Na taj način potiče rad probave i smanjuje rizik od nastanka zatvora, nadutosti i plinova.

Saznajte zašto svaki dan trebate pojesti krišku ananasa!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti