Ovo tropsko voće sagorijeva mast na trbuhu!

Ovo tropsko voće sagorijeva mast na trbuhu!

Ovo tropsko voće sagorijeva mast na trbuhu!
  • Objavljeno: Četvrtak, 25.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Brojna istraživanja su pokazala da ananas ima odlično djelovanje na zdravlje cjelokupnog organizma. Ananas je dobar izvor dijetalnih vlakana, tiamina, vitamina B6 i bakra, a odličan izvor vitamina C i Mangana.

Znanstvenici su ustanovili da ananas može pomoći u postizanju i održavanju zdrave tjelesne težine. Zahvaljujući visokom udjelu bromelaina, ananas smanjuje rizik od nakupljanja masti na području trbuha. Bromelain je enzim koji potiče rad probavnog sustava i smanjuje rizik od nastanka kronične upale u tijelu.

Ananas potiče razgradnju stanica masti i mršavljenje. Ananas je jako dobar izvor tiamina (vitamina B1) koji potiče razgradnju ugljikohidrata i tako smanjuje rizik od nakupljanja suvišnih kilograma.

Klikni na link ili sliku i isprobajte smoothie od ananasa i đumbira koji topi kilograme!

Ananas je jako dobar izvor antioksidanata koji smanjuju razinu slobodnih radikala i tako reguliraju rad svake tjelesne stanice u tijelu. Ovo voće ima odlično detoksikacijsko djelovanje, zahvaljujući kojem potiče eliminaciju toksina iz tijela.

Znanstvenici su ustanovili da ananas potiče eliminaciju ulja, masti i toksina iz debelog crijeva. Tako potiče rad probave i smanjuje rizik od nastanka zatvora, nadutosti i plinova.

Vezani sadržaj:

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti