Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Ananas sagorijeva mast na trbuhu!

Ananas sagorijeva mast na trbuhu!

Ananas sagorijeva mast na trbuhu!
  • Objavljeno: Srijeda, 15.06.2016.
  • Broj pregleda: 1.152
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Brojna istraživanja su pokazala da ananas ima odlično djelovanje na zdravlje cjelokupnog organizma. Ananas je dobar izvor dijetalnih vlakana, tiamina, vitamina B6 i bakra, a odličan izvor vitamina C i Mangana.

Isprobajte sirup od ananasa za bolje zdravlje cijelog tijela!

Znanstvenici su ustanovili da ananas može pomoći u postizanju i održavanju zdrave tjelesne težine. Zahvaljujući visokom udjelu bromelaina, ananas smanjuje rizik od nakupljanja masti na području trbuha. Bromelain je enzim koji potiče rad probavnog sustava i smanjuje rizik od nastanka kronične upale u tijelu.

Ananas potiče razgradnju stanica masti i mršavljenje. Ananas je jako dobar izvor tiamina (vitamina B1) koji potiče razgradnju ugljikohidrata i na taj način smanjuje rizik od nakupljanja suvišnih kilograma.

Ananas je jako dobar izvor antioksidanata koji smanjuju razinu slobodnih radikala i na taj način reguliraju rad svake tjelesne stanice u tijelu. Ovo voće ima odlično detoksikacijsko djelovanje, zahvaljujući kojem potiče eliminaciju toksina iz tijela.

Znanstvenici su ustanovili da ananas potiče eliminaciju ulja, masti i toksina iz debelog crijeva. Na taj način potiče rad probave i smanjuje rizik od nastanka zatvora, nadutosti i plinova.

Saznajte zašto svaki dan trebate pojesti krišku ananasa!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti