Schneekoppe slavi 85. rođendan

Schneekoppe slavi 85. rođendan

Schneekoppe slavi 85. rođendan
  • Objavljeno: Srijeda, 24.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Schneekoppe već dugih 85 godina svoje poslovanje i proizvodnju temelji na činjenici da je pravilna prehrana bitan čimbenik dobrog zdravlja.

Davne 1927. godine, prvi su proizvodi izašli iz male manufakture koju je osnovao Fritz Klein.  Bili su to laneno sjeme i laneno ulje. Ubrzo su proizvodi osvojili cijelu Njemačku.

Poznati jingl SCHNEEEEEKOPPPE iz TV i radio kampanje sedamdesetih godina značio je poziv na zdravi doručak, promjenu prehrambenih navika i uvođenje žitarica u svakodnevnu prehranu.

Danas, Schneekoppe GmbH & Co.KG u svom portfoliju nudi više od 120 proizvoda koji se mogu nabaviti u 34 zemlje svijeta.

„S 85 godina smo moderniji no ikad, trendy. Naši su proizvodi vrhunske kvalitete i recepture, sirovine najbolje moguće kvalitete, kontroliranog podrijetla, GMO free. Sve je proizvedeno  bez konzervansa, umjetnih boja i aroma, pojačivača okusa. Sve to jamči da se uz Schneekoppe hranite zdravo i pravilno", riječi su koje se čuju povodom obljetnice. „Sve veći broj intolerancija na hranu i pojedine sastojke doveo je do razvoja novih SCHNEEKOPPE linija - linije bezglutenskih proizvoda, a uskoro će se plasirati i linija Zuckerbewust - budite svjesni unosa šećera...

SCHNEEKOPPE rođendanski moto je stoga: Cijeli život dobrog zdravlja!

Schneekoppe slavi, pozvani ste na slavlje!

Akcije s velikim popustima na naš asortiman u Konzumu, Plodinama, Billi, DM-u, Tommyju i u drugim dućanima bit će prilika da dodatnim popustima  i degustacijama nagradimo naše vjerne kupce.

JOŠ.....

Rođendanske promocije, izbor najboljeg recepta - na www.schneekoppe.com.hr i na   Schneekoppe Facebook page ( www.facebook.com/schneekoppe.Cro)

Recepti (naravno sa Schneekoppe čokoladama ili pemezima ili po izboru) se šalju na e-mail marketing@schneekoppe.com.hr ili na Schneekoppe page ( www.facebook.com/schneekoppe.Cro)

Najbolje ćemo objaviti i nagraditi setom kuhinjskih gadgeta.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti