Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Senzualnost, romantizam i zavođenje - Blumarine Dange-Rose

Senzualnost, romantizam i zavođenje - Blumarine Dange-Rose

Senzualnost, romantizam i zavođenje - Blumarine Dange-Rose
  • Objavljeno: Četvrtak, 14.09.2017.
  • Broj pregleda: 293
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Senzualnost, romantizam i zavođenje - Blumarine Dange-Rose

Senzualnost, romantizam i zavođenje. Snaga, osjećajnost i ideali. Hrabrost i opasnost. To su mnoge nijanse suvremene, moderne ženstvenosti bez ograničenja, bez prepreka i bez predrasuda. Bezbroj ličnosti ove žene povezane su magnetskom snagom ženstvenosti, riječju koja je jedinstvena kao i ruža, s toliko interpretacija baš kao i njezine latice. Simbol prirodne ljepote koji predstavlja osjećaje i strast, ruža je nježan, ali izdržljiv cvijet obavijen surovošću vremena i misterijem vječnosti. Žena i ruža otkrivaju beskonačne nijanse dvaju uzvišenih izraza prirode. Za tu misteriju koja ujedinjuje dva simbola koji posjeduju privlačnost želje i izazov opasnosti, Blumarine posvećuje svoj novi miris: Dange-Rose.

Dange-Rose je miris žene koja živi u 21. stoljeću i počinje ostavljati svoj trag u ovom svijetu, spremna za oblikovanje epske transformacije gdje zavođenje nije kontradikcija romantike, senzualnost nije suprotnost osjećaju, a snaga ne zasjenjuje nježnost. Zato, kao u bajci punoj misterije i privlačnosti, Blumarine Dange-Rose opisuje tu svjesnost kroz tri glavna sastojka kompozicije. Mješavina intenziteta ruže iz Versaillesa, cvijeta koji može odoljeti mrazu da postane još ljepši, sa suptilnim, aromatičnim notama cvjetova bosiljka i zatvara sve unutar mističnih drvenastih nota. Ova kompozicija stvara uzbudljivo sentimentalno značenje zarazne ljubavi koja je uzbudljiva i opasna jer raste samo kada je izazvana opasnošću.

Blumarine Dange-Rose je miris rođen iz metaforičkog i stvarnog dvoboja između svjetla i sjene. Po prvi put u povijesti parfema, nos Pierre-Constantin Gueros kombinira snagu, otpornost na mraz i intenzivnu boju ruže iz Versaillesa s aromatičnom besramnošću cvjetova bosiljka. Rezultat bez presedana je apsolutna novost koja otkriva opasnu energiju proizvedenu kroz susret svježeg, nevinog i živahnog prirodnog elementa koji razvija topao karakter kada dođe u dodir s buntovnom i senzualnom ružom iz Versaillesa. Blumarine Dange-Rose pripada obitelji cvjetno-drvenasto-aromatičnih mirisa i svojim notama opisuje dinamičnu, modernu ženstvenost.

Glavne note prikazuju snagu kroz aromatičnu moć cvjetova bosiljka koji se susreću sa sofisticiranom provokacijom ružičastog papra dok se miješaju s azijskim notama Nashi kruške.

Ovi svijetli, zeleni sastojci slave vrijednosti suvremenih žena i njihov fokus na prirodu i okoliš.

Note srca stabiliziraju se u Opasnoj ruži, komponenti čiji karakter definira Berusaiyu ruža, poznata kao ruža iz Versaillesa, te note frezije i magnolije.

U bazi se susreću meke i primamljive note kašmir drva, pačulija i bijelog ambera.

Bočica i pakiranje

Blumarine Dange-Rose bočica napravljena je od stakla sa specijalnim čepom u crnoj boji. Prati prirodni oblik ružinog pupoljka.

Vrat bočice krase diskretni ukrasi u boji zlata i stvaraju kontrast crnoj boji.

Elegantno i atraktivno vanjsko pakiranje prekriveno je plišanim laticama crne ruže.

Cijene:

  • Edp 30ml - 299,50kn
  • Edp 50ml - 429kn
  • Edp 100ml - 574,90kn

Komentari

Najčitanije zanimljivosti