Sok od banane koji sagorijeva mast na trbuhu!

Sok od banane koji sagorijeva mast na trbuhu!

Sok od banane koji sagorijeva mast na trbuhu!
  • Objavljeno: Utorak, 23.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Banane su odličan izvor kalija, antioksidanata, prirodnih šećera i vlakana. Ovi spojevi revitaliziraju vaše tijelo i reguliraju razinu šećera u krvi. Banane potiču rad probavnog sustava i apsorpciju nutritivnih spojeva.

Dosadašnja istraživanja su pokazala da banane reguliraju apetit i smanjuju rizik od nastanka žudnje za grickalicama. Sok, za čiju pripremu recept možete pronaći ovdje, u svom sastavu ima i đumbir koji ubrzava rad metabolizma i regulira apetit.

Također sadrži cimet koji regulira apetit, potiče sagorijevanje masti, regulira razinu LDL kolesterola i šećera u krvi i ubrzava metabolizam.

Višak kilograma na području trbuha nije samo estetski, već i zdravstveni problem. Istraživanja su pokazala da je mast na trbuhu vrlo opasna jer povećava rizik od nakupljanja visceralne masti koja povećava rizik od nastanka niza bolesti, naročito bolesti kardiovaskularnog sustava.

Ovaj napitak pijte svako jutro natašte, a za još bolje rezultate uvrstite svakodnevnu tjelovježbu. Svaki dan radite kardiovaskularne vježbe umjerenog intenziteta u razdoblju od najmanje 30 minuta.

Saznajte što se događa s vašim tijelom kada jedete 3 banane dnevno!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti