Tajice čine više zla nego dobra

Tajice čine više zla nego dobra

Tajice čine više zla nego dobra
  • Objavljeno: Utorak, 03.05.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Informacija koju ćete upravo pročitati možda će biti veliki šok za hrpu žena! Najnovije istraživanje upozorava kako tajice mogu „ulijeniti" mišiće te mogu uzrokovati mlohave trbuščiće i noge.

Za tisuće žena, tajice su postale standard u ormaru, to jest mogu biti odlične za prikrivanje svakojakih „grijeha", bilo da ste se zaboravile depilirati, ili prikrivate nešto drugo...

„U tajicama se dobro osjećam i izgledam si odlično i imam osjećaj da sam i kao i svaka druga žena veliki ovisnik o njima, no nažalost postoji i druga strana priče," Top News navodi istraživačicu Sammy Margo.

„Tajice pridržavaju i daju potporu kvadricepsu, stražnjici i jezgrenim mišićima u vašem trbuščiću te tako obavljaju posao koji bi vaši mišići trebali činiti."

„Kao rezultat toga, mišići se mogu opustiti i isključiti, tako da kad otkrijemo naša tijela po prvi put kako nam se ljeto približava, oni više nisu tako graciozni i čvrsti kao što bi inače bili."

Problem je dodatno pogoršan, zato jer su gole noge i trbuščić „Daleko od očiju, daleko od srca", pa su isto tako žene manje sklone poduzeti korake da se pripaze tijekom zimskih mjeseci, zaključuje Margo.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti