U 5 koraka do bržeg mršavljenja!

U 5 koraka do bržeg mršavljenja!

U 5 koraka do bržeg mršavljenja!
  • Objavljeno: Petak, 22.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Bilo da želite izgubiti 5 ili 20 kilograma, početak je uvijek najteži. No, nema potrebe da u svoj život uvodite drastične promjene, naročito ako za to još uvijek niste spremni. Dovoljno je da u svoju svakodnevicu uvedete ove male, ali učinkovite promjene.

Umjesto sokova pijte vodu

Ne morate se odreći jutarnje kave, ali umjesto sokova punih šećera uvijek odaberite vodu ili nezaslađeni čaj jer ćete svaki put unijeti oko 100 kalorija manje. Osim toga, sokovi uzrokuju nadutost, zatvor i dehidriraju tijelo.

Za ručak jedite salatu

Ovo napravite barem jednom tjedno. Povrće sadrži jako malo kalorija, a zasitno je. Ako biste salatu kao ručak jeli svaki dan, onda u nju dodajte malo nemasnog mesa, kao što je piletina ili masnu ribu, kao što su tuna ili sardine.

Svaki dan vježbajte 10 minuta

Ovo je odlično za osobe koje nisu naviknute na svakodnevno vježbanje, a žele početi. Ispočetka vježbajte 10 minuta, a potom trajanje i intenzitet vježbanja postupno povećavajte.

U hladnjaku držite nasjeckano voće i povrće

Svaki put kada ste gladni ili biste jeli iz dosade ćete s veseljem pojesti svježeg voća i povrća. Ono će smanjiti žudnju za grickalicama, a vi ćete povećati unos hranjivih tvari.

Koristite manje tanjure

Kada hranu servirate na velikom tanjuru, tada nemate osjećaj za veličinu porcije i mislite da ste pojeli manje nego što zapravo jeste.

Saznajte kako koristiti med i cimet za mršavljenje!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti