Prvi Violeta obiteljski sajam u Zagrebu: super popusti i zabava za djecu

Prvi Violeta obiteljski sajam u Zagrebu: super popusti i zabava za djecu

Prvi Violeta obiteljski sajam u Zagrebu: super popusti i zabava za djecu
  • Objavljeno: Četvrtak, 02.06.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Zamislite vikend... Zamislite vikend gdje u predivnom ambijentu možete obaviti shopping svih proizvoda iz Violeta asortimana po super promotivnim cijenama, gdje nakon toga možete popiti kavicu i uživati u bogatom ugostiteljskom sadržaju, dok djeca sudjeluju u zabavim aktivnostima.

Zamislite vikend gdje uz cvrkut ptičica možete osvojiti i nagrade, gdje je atmosfera toliko pozitivna i opuštajuća da sati prolaze kao minute... Da ne morate zamišljati za takav vikend pobrinuli su se iz Violete. 11. i 12.6. održat će se prvi Violeta sajam za cijelu obitelj, na kojem se spaja obiteljsko druženje, kupovinu po super popustima, dobru zabavu i bogat ugostiteljski sadržaj.

Prvi Violeta obiteljski sajam održat će se 11 i 12.6. u Rougemarin Park, Ul. Frana Folnegovića 10, 10000, Zagreb od 8-20 sati.

Povedite cijelu obitelj, prijatelje, javite poznanicima jer osim Violete na sajmu će nam se pridružiti i mnogobrojni partneri koji će svoje proizvode nuditi po promotivnim cijenama. Partneri na sajmu su:

LUNILOU

ANGEL WINGS

EVITAS

MAJOLIS HOME DECOR

A da bi svi mogli nesmetano uživati u promotivnom šopingu, Violeta se pobrinula da naši najmlađi imaju široku paletu zabavnog sadržaja koji uključuje: Face painting, kolo sreće, napuhanca i maskotu.

Vidimo se na Violeta obiteljskom sajmu!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti