Yasenka Skinage Collagen - inovativna formula za ljepotu i zdravlje kože - 2+1 gratis

Yasenka Skinage Collagen - inovativna formula za ljepotu i zdravlje kože - 2+1 gratis

Yasenka Skinage Collagen - inovativna formula za ljepotu i zdravlje kože - 2+1 gratis
  • Objavljeno: Petak, 20.10.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Uz Yasenka Skinage Collagen Advanced 5000 proizvod koji je proizveden u Vukovaru, a sadrži hidrolizirani Naticol kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C moguće je zaustaviti vrijeme svaki dan te time usporiti proces starenja.

Kombinacija visoke koncentracije kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Sinergija svih komponenti utječe na elastičnost i zategnutost kože, čvršće nokte te sjajnu kosu.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvede kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora.

Jedan od glavnih uzroka za nastajanje bora i opuštene kože je izlaganje UV zračenju koje razgrađuje kolagenska vlakna u koži te utječe na suhoću i gubitak elastičnosti iste. Osnovna karakteristika hijaluronske kiseline je sposobnost da koži osigura neophodnu vlažnost.

Uzimanjem proizvoda Yasenka Skinage Collagen Advanced osigurano je dodat­no unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u tijelo. Naticol hidrolizirani kolagen klinički dokazano djeluje na „anti-age“ proces, potiče sintezu kolagena i smanjuje vidljivost bora.

Visoka koncentracija hijaluronske kiseline hidratizira i hrani kožu, a resveratrol i vitamin C štite kožu od vanjskih utjecaja te opskrbljuju stanice energijom.

Skinage Collagen Advanced dolazi u tekućem obliku u bočici od 500 ml, što osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost te dugoročno doprinosi ljepoti kože. Ugodan okus naranče osvježava dan i postaje nezaobilazan dio svakodnevice.

Yasenka Skinage Collagen Advenced - hrvatska kvaliteta koja brine za zdravlje i ljepotu kože.

Promotivno pakiranje 2+1 gratis pronađite u najbližoj ljekarni ili specijaliziranoj prodavaonici. Promotivna akcija traje do isteka zaliha!

Više o proizvodu Skinage Collagen Advanced i ostalim Yasenka proizvodima pronađite na www.yasenka.hr ili Facebook stranici Yasenka health.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti