Zagorje 3D Gourmet Experience: 3 jedinstvena ambijenta - 3 jedinstvena menija - 1 potpuni doživljaj!

Zagorje 3D Gourmet Experience: 3 jedinstvena ambijenta - 3 jedinstvena menija - 1 potpuni doživljaj!

Zagorje 3D Gourmet Experience: 3 jedinstvena ambijenta - 3 jedinstvena menija - 1 potpuni doživljaj!
  • Objavljeno: Utorak, 05.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Bogata povijest, raskošna priroda, te enološka i gastronomska raznolikost glavni su turistički aduti Hrvatskog Zagorja. No, ono najprepoznatljivije njegova je raskošna gastronomska ponuda,

Upravo spajanjem tri zagorske gastro vedete, restorana Academia, Kleti Bolfan i Ville Magdalene, napravljen je prvi korak pri stvaranju klastera te dizanja turizma regije na razinu koju ona svojom pozicijom, kvalitetom usluge i raznolikošću ponude i zaslužuje.

Ovaj nesvakidašnji projekt predstavili su u Bluesun hotelu Kaj**** u Mariji Bistrici njezini idejni začetnici - Hrvoje Hudoletnjak, voditelj prodaje Bluesun hotela Kaj, Ivan Petrović, vlasnik restorana Villa Magdalena iz Krapinskih Toplica i dva od tri čarobnjaka koja su osmislila putovanje kroz prebogatu zagorsku gastro povijest: Zagorski Ch(t)ef 2015, Marko Futivić, chef restorana Academia u Mariji Bistrici i Mislav Božić, šef restorana Villa Magdalena.

Oni će, zajedno s kolegom Krešom Hrkovićem, chefom kuhinje Kleti Bolfan, klasike ovdašnje kuhinje poput rebaraca, štrukli, race, teletine i krem juha - servirati presvučene u novo ruho, obrađene na nov način, opet zadržavajući ono iskonsko, autohtono, zagorsko.

Zanimljivu priča o udruživanju lidera u regiji koji su kreirali dosad neviđen projekt podržali su i načelnici općina, predstavnici turističkih zajednica, župan koji je u projekt uključen od prvog dana, a posebne povale i potporu dobio je od Ministarstva turizma.

Bogata gastronomska povijest Hrvatskog Zagorja se može svladati u tri jednostavne, ali nadasve raskošne lekcije, za početnike, ali i za znalce, u paketima Gourmet Discover i Gourmet Deluxe.

Istovremeno sjajna početnica i prava enciklopedija, Zagorje 3D Gourmet Experience jedinstven je doživljaj na 3 vrhunske lokacije udaljene svega 30-ak minuta jedna od druge. Restoran Academia u Mariji Bistrici, Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama i Klet Bolfan na Vinskom vrhu, svaki od ovih vrhunskih restorana ispričat će vam svoju zavodljivu gastro priču o Zagorju.

Zagorje 3D Gourmet Experience svim istinskim zaljubljenicima dobre hrane nudi sinergijsko putovanje kroz ono najbolje od ovdašnje gastronomije.

Istražite i upustite se u ovu neodoljivu gastro avanturu na www.zagorje-gourmet.com.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti