Zaklada Ana Rukavina treba Vašu pomoć!

Zaklada Ana Rukavina treba Vašu pomoć!

Zaklada Ana Rukavina treba Vašu pomoć!
  • Objavljeno: Srijeda, 26.01.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

„Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život", napisala je novinarka koja se liječila od leukemije Ana Rukavina Erceg. Iskrenom molbom za pomoć, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Unatoč svim naporima liječničkog tima i želji za životom, Ana nas je napustila, a njezine riječi potaknule su na razmišljanje i o drugim ljudima koji žive među nama i koji se liječe od te ne tako rijetke bolesti, a oni i njihove obitelji i prijatelji nemaju priliku ili ne mogu doći do značajnije pomoći i podrške u tim zahtjevnim i teškim trenucima.

Zaklada Ana Rukavina, kao neprofitna organizacija, najveći prihod prikuplja donacijama građana putem humanitarnog telefona 060 9000. Sva prikupljena sredstva od Vaših poziva biti će iskorištena za tipiziranje uzoraka krvi dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica kojom se utvrđuju antigeni tkivne podudarnosti između donatora i oboljelih koji za izlječenje trebaju transplantaciju od nesrodnih donora.

U istu svrhu možete pomoći kupovinom DRAGOVOLJNE POŠTANSKE MARKE ZAKLADE. Cijena markice je 1,55 kn, a možete ju kupiti u svakom poštanskom uredu.

Zovite humanitarni broj Zaklade Ana Rukavina 060 9000 i donirajte 5,00 kn + PDV (ukupno 6,15 kn)!

Svjesni smo da se svatko od nas može naći u Aninoj situaciji stoga pozivamo sve građane Republike Hrvatske da se uključe u humanitarne akcije Zaklade.

Hvala na svakom Vašem pozivu!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti