Zašto odjednom svi pričaju o silikonu?

Zašto odjednom svi pričaju o silikonu?

Zašto odjednom svi pričaju o silikonu?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ne, nije ono na što ste pomislili. Ne radi se o umjetnim grudima niti o seksu. Radi se o novim, revolucionarnim četkicama za zube koje upravo osvajaju svijet. Električne, pulsirajuće i načinjene od finog antibakterijskog silikona, kao da su došle iz budućnosti. Ove četkice predvode novi val uređaja za osobnu higijenu koji na inteligentan način spajaju tehnološke inovacije i vrhunski dizajn. O iznenađujuće ugodnom osjećaju – i zvuku – silikona na zubnoj caklini pohvalno govore već mnogi koji su probali četkice za zube švedskog brenda FOREO.

SILIKONSKA REVOLUCIJA

Zbog svojih anti-bakterijskih svojstava silikon se naveliko koristi u medicinskoj industriji jer je jednostavan za čišćenje, brzo se suši te je hipoalergen, što znači da snažnije sprječava nakupljanje bakterija. FOREO, prva tvrtka na svijetu koja je silikon počela koristiti u industriji dentalne higijene, upravo je predstavila novu četkicu ISSA play, idealnu za upoznavanje sa soničnom oralnom higijenom. Obložena već spomenutim finim antibakterijskim silikonom, zaslužnim za nevjerojatno učinkovito poliranje zubi, ISSA play snažno napada plak, čisti i polira zube, ali pritom ne oštećuje zubnu caklinu i desni. Mekani, fleksibilni silikonski vršci uz to nježno masiraju desni. Osim njih, glava četkice ima i PBT polimerna vlakna za učinkovito čišćenje i sprječavanje stvaranja naslaga plaka.

SONIC PULSE TEHNOLOGIJA

U čemu je tajna ovog silikonskog, nježno-učinkovitog paradoksa? ISSA play usmjerava do 9,000 soničnih pulsacija visokog intenziteta u minuti, pretvarajući nježni silikon u opakog protivnika plaka. Unatoč tehnologiji, ova četkica je u potpunosti voodotporna te na jedinstven način povezuje elegantni švedski dizajn i funkcionalnost. Dostupna u čak 5 jarkih boja (cobalt blue, cool black, pearl pink, summer sky, wild strawberry), ruši sve dosadašnje percepcije o uobičajeno bijelim – čitaj, dosadnim - električnim četkicama za zube i osvježit će izgled svake kupaonice.

PRAKTIČNOST

ISSA play je kao stvorena za 2017., guste dnevne rasporede i ubrzan životni stil današnjice. Lagana, kompaktna i praktična, s dvije AAA baterije koje omogućavaju čak 800 korištenja ili 6 mjeseci mirnog sna, ISSA play je savršena za putovanja i situacije kad vam u putnu torbu ili ruksak ne stane više apsolutno ništa!

Za kraj, najbolja vijest: od 1. rujna ISSA play će biti ekskluzivno dostupna i u Hrvatskoj,u dm-drogerie markt prodavaonicama te na službenoj stranici foreo.com, po cijeni od 349 kuna, a tijekom rujna možete je kupiti uz 25% popusta.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti