Horoskop Bik: osobine i karakteristike

Horoskop Bik: osobine i karakteristike

Horoskop Bik: osobine i karakteristike
  • Objavljeno: Srijeda, 22.04.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Piše: Anđelka Subašić

Bik ljubav

Partneri osoba rođenih u ovom čvrstom zemljanom znaku primaju puno ljubavi i pažnje ali osjećaju Bikovu posesivnost. Pažljiv, uporan i metodičan Bik pomno gradi svoju karijeru i život. Blagim tonom, šarmantno i prijateljski uvijek imaju vremena i volje za poslušati one kojima treba pažnja i pomoć na njihovom ramenu možete uvijek zaplakati. Kako planet Venera vlada ovim znakom njemu je ljubav, mir i harmonija doma od izuzetne važnosti. Potreba za ljubavi često pretvori osobu u ljubomornu i posesivnu.

Kako voli emocionalnu i materijalnu sigurnost tako je i velikodušan, galantan. Seksualni život treba biti aktivan i ispunjen emocijama, lijepim okruženjem i atmosferom. Dijete koje zadovoljno spava u svojem krevetu a svaki obrok dočekuje radosno, sigurno je Bik. Lako ih je čuvati. Usporeni su u svemu, ali ono što rade čine temeljito i kako treba. Takvom djetetu potreban je red i rutina u kojem se sve odvija po utvrđenom vremenskom rasporedu. Neuredan život roditelja jako im smeta.

Bikovi imaju tradicionalan pogled na životne vrijednosti: udoban dom, djeca, obitelj, siguran posao od kojeg mogu udobno živjeti, bez stresa.

Bik posao

U poslu su vrlo ambiciozni. Uživaju napredovati u karijeri, ali se za to ne vole izlagati riziku. Trebaju pažljivo promišljati kada se radi o poslu u kojem su prihodi nepredvidljivi. Ostaju na poslu koji im nije zanimljiv niti u njemu uživaju ako im osigurava materijalnu sigurnost. Kako ekonomiju vole i u njoj se dobro snalaze preporučljiva zanimanja su ona koja imaju veze s novcem: banke, burze, osiguravajuće kuće. Mnogi Bikovi vole poljoprivredu, povrtlarstvo, poslovi u kojima imaju kontakt sa zemljom (uključujući nekretnine). Mnogi su glazbeno nadareni I profesionalno se bave glazbom.

Promjene im ugrožavaju sigurnost i rutinu. Za velike promjene se moraju pripremiti. Teško se na njih odlučuju ali kada jednom donesu odluku ne osvrću se nazad. U mirovini se dobro snalaze jer nisu u žurbi, ali moraju imati neki hobi s kojim će ispuniti vrijeme I uživati.

S obzirom na to da su ljubitelji dobre hrane lako se udebljaju. Potrebno im je kretanje: ples, joga i duge šetnje.

Omiljene boje su vesele, jarke, poput ružičaste. Ako im poklanjate cvijeće oduševit će se s ružama, ljubicama i primulama. Od dragog kamenja smaragd im je omiljen. Želite li im ugoditi povedite ih u Dublin, na grčke otoke, Capri, u Lucern, St Luis ili Leipzig. Večera uz zvuke harfe idealna je atmosfera za osvojiti Bika.

Bik osobine i karakteristike

Pozitivne osobine: strpljivost, toplina, odlučnost, sigurnost, od povjerenja, puni ljubavi. Negativne osobine: ljubomora i posesivnost, rigidnost, hedonizam.

Vi koji ste rođeni s podznakom u Biku ne žurite već planirate, osmišljavate i sistematično idete ka cilju. Opasnost je u tome da ne budete prespori, lijeni i ravnodušni prema promjeni i to samo zbog čiste navike, zalijepljenosti za nekakvu sigurnost koja vam nije zadovoljstvo.

Morate naučiti kada zadržavati a kada otpustiti nešto i krenuti u promjenu. Naglašena vam je briga za vlastito tijelo. Ne volite slušati svoj instinkt što nije dobro. U odnosima s partnerom trebate probuditi duboke emocije, ali i istražiti uzrok svoje posesivnosti ili destruktivnosti. Partner bi vas trebao trgnuti iz letargije i potaknuti da mijenjate stare navike i obrasce ponašanja.

Vezani sadržaj:

  • Pročitajte mjesečni horoskop po znakovima za travanj.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije