Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Anorgazmija

Anorgazmija

Anorgazmija
  • Objavljeno: Četvrtak, 20.08.2015.
  • Broj pregleda: 4.067
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Što je anorgazmija?

Anorgazmija je medicinski pojam za teško postizanje orgazma nakon seksualne stimulacije. Anorgazmija je zapravo vrlo česta pojava, utječe na najmanje 1 od 5 žena u svijetu.

Orgazam se razlikuje u intenzitetu, učestalosti i količini stimulacije koja je potrebna za postizanje orgazma. U stvari, manje od trećine žena može doživjeti orgazam seksom. Orgazmi se često mijenjaju zbog godina, medicinskih problema ili lijekova koje uzimate.

Ako ste zadovoljni sa seksualnim aktivnostima i orgazmima, nema potrebe za zabrinutost. Međutim, ako vam smeta nedostatak orgazma ili niste zadovoljni s njegovim intenzitetom, razgovarajte sa svojim liječnikom o anorgazmiji. Promjene u načinu života i seksualna terapija mogu pomoći.         

Sadržaj

Vezane teme

Komentari

Sponzorski članci

Napomena

Sumnjate li na pojedinu bolest i/ili stanje uvijek zatražite savjet liječnika ili ljekarnika. Nikad ne odgađajte posjet liječniku i ne zanemarujte savjet profesionalnog medicinskog osoblja zbog nečega što ste pročitali na portalu CentarZdravlja.

Sadržaj portala nije zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen osobnim potrebama pojedinog korisnika.

Ako osjećate bol u prsima nazovite 194 odmah!