Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pavlova od jagoda

Pavlova od jagoda

Pavlova od jagoda
  • Objavljeno: Utorak, 22.03.2016.
  • Broj pregleda: 310
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 523 kcal / 2.188,23 kJ

Sastojci

Torta Pavlova obogaćena jagodama!
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 150°C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.

Istucite bjelanjke u čvrst snijeg, a zatim umiješajte šećer. Dodajte ocat, kukuruzno brašno i vaniliju.

Stavite u pripremljen lim za pečenje i pecite 1 sat.

Kada je kolač od bjelanjaka ohlađen, nasjeckajte 100g jagoda. Pomiješajte ih s pola ribizli i 2 žlice šećera u prahu. Stavite u blender i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Procijedite preljev i stavite sa strane.

Vrhnje izmiješajte sa preostalim šećerom u prahu i prelijte preko kolača. Stavite voće na kremu i na kraju stavite preljev.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti