Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Hrskava junetina u woku

Hrskava junetina u woku

Hrskava junetina u woku
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 7.590
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Slasna hrskava junetina za četiri osobe.
Vrijeme pripreme: 1:10h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Razmutite jaja u zdjeli sa soli i brašnom, dodajući malo vode ako je potrebno, kako bi napravili tijesto.

Dodajte junetinu u tijesto i dobro promiješajte dok se ne obloži.

Zagrijte wok na jakoj vatri, a zatim dodajte ulje i čekajte dok se ne počne pušiti.

Dodajte junetinu i duboko ju pržite na 5 minuta, miješajući kako bi odvojili trakice. Maknite junetinu i ocijedite ju na upijajućem papiru.

Dodajte mrkvu u wok i pržite oko minute do minute i pol, a zatim ju na isti način uklonite i ocijedite na upijajućem papiru.

Izlijte ostatak ulja, ostavljajući 1 veliku žlicu u woku. Dodajte mladi luk, češnjak, čili paprike i duboko prženu mrkvu te pržite miješajući na minutu. Dodajte šećer, ocat, umak od soje i temeljac u wok te dovedite sve do vrenja. Umiješajte kukuruzno brašno i pirjajte na nekoliko minuta kako bi se zgusnuo umak.

Vratite junetinu u wok i miješajte sve dok se dobro ne obloži s umakom.

Poslužite odmah.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti