Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pačja juha s repom i lukom

Pačja juha s repom i lukom

Pačja juha s repom i lukom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.117
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Pačja juha za četiri osobe.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Rastopite maslac u velikoj tavi i popržite patku dok ne dobije blago smeđu boju.

Dodajte brašno, miješajući cijelo vrijeme.

Dodajte 1.2 litre vode, dovedite do vrenja i držite tako na 3 minute.

Prenesite sadržaj tave u lonac. Dodajte luk i repu te začinite sa solju i paprom.

Poklopite i kuhajte na laganoj vatri kroz 45-50 minuta, sve dok patka ne bude mekana.

Poslužite vruće.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti