Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina Kung Pao

Piletina Kung Pao

Piletina Kung Pao
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.12.2015.
  • Broj pregleda: 5.778
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ne morate više naručivati, možete ju i sami napraviti!
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Izrežite piletinu na male kockice, isperite u vodi, osušite i marinirajte 30 minuta. Pomiješajte sastojke za umak i stavite na stranu.

Zagrijte wok s jednom žlicom ulja i pržite mariniranu piletinu dok nije 70% gotova. Stavite na stranu.

Očistite wok i dodajte preostale 2 žlice. Dodajte đumbir i češnjak brzo promiješajte prije dodavanja feferona. Promiješati sastojke dok se ne počnu pržiti, a zatim dodajte pileće meso. Promiješajte prije dodavanja prženog kikirikija i nastavite miješati. Dodajte umak i miješajte neprestano sve dok piletina nije prekrivena umakom. Dodajte nasjeckanu stabljiku mladog luka i miješajte.

Poslužite vruće uz rižu.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti