Losos s češnjakom i đumbirom

Losos s češnjakom i đumbirom

Losos s češnjakom i đumbirom
  • Objavljeno: Petak, 10.09.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kombinacija lososa, češnjaka i đumbira nije samo ukusna, već i iznimno zdrava.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500 g fileta lososa
  • 3 nasjeckana režnja češnjaka
  • 1.5 žličica đumbira u prahu
  • 6 žlica meda
  • 4 žlice umaka od soje
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema lososa s češnjakom i đumbirom

  1. U zdjelici pomiješajte češnjak, đumbir, umak od soje i maslinovo ulje.
  2. Pripremljenom smjesom premažite losos, pokrijte folijom i ostavite u hladnjaku najmanje 30 minuta.
  3. Filete lososa zatim rasporedite po limu za pečenje na koji ste stavili masni papir. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva oko 20 minuta.
  4. Poslužite uz prilog po želji.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti